| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
sebaw17 ~user
|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 6:14 Temat wpisu: Zmiana gitary elektrycznej na basową... |
|
|
| czy ktoś mógłby mi doradzić czy warto zmienic gitarę elektryczną na basową???? na gitarze gram rok, a na elektryku od 6 miesięcy.... przez ten czas zdązylem juz sie zżyć z elektryczna i akustyczną.... lecz w mojej sytuacji jestem <zmuszony> ZASTANOWIC sie nad grą na basie.... prosze o jakies rady i pomoc....!!! |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 8:03 Temat wpisu: |
|
|
znam ludzi ktorzy grajac wczesniej na elektryku przerzucili sie na basowke i tez daja rade. jednak glownym powodem takiej zmiany bylo to ze nie mieli w zespole miejsca juz na nastepnego gitarzyste dlatego sięgali po bas. basmanow jest mało  |
|
|
|
|
|
|
sledz +Redaktor

|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 8:21 Temat wpisu: |
|
|
Po roku nie jesteś w stanie być zżytym z gitarą tak, aby z basem nie dać sobie rady. Powiem więcej, mój znajomy po 25 latach szarpania sześciu drutów zmienił instrument na cztery sznurki i po roku praktyki idzie mu świetnie. Jeśli czujesz potrzebę/chęć to nie ma żadnych przeszkód - lewą ręką już się napracowałeś, prawą wyćwiczysz i będzie GIT! _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 8:35 Temat wpisu: |
|
|
no dokladnie, tylko byleby to bylo to co chcesz robic. bylebys p;otem nie zalowal  |
|
|
|
|
|
|
sledz +Redaktor

|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 8:47 Temat wpisu: |
|
|
Wszyscy wiemy, że częstotliwości generowane przez gitarę basową wzmagają wydzielanie hormonów odpowiedzialnych za podniecenie seksualne, więc nie ma czego żałować  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 3:45 Temat wpisu: |
|
|