Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Zinterpretuj Chopina

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Wydarzenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
darker
~user

Wpisów: 9
WpisWysłany: Nie Paź 10, 2010 12:10    Temat wpisu: Zinterpretuj Chopina  Zacytuj zaznaczone      

To impreza i konkurs skierowany do twórczych i otwartych umysłów. Pomysł mnie się spodobał więc się dzielę; zabawa polega na stworzeniu i zamieszczeniu własnej interpretacji utworu Chopina. Utwory do "przerobienia" dostępne są na stronie konkursu http://chopingarageband.pl
Myślę, że pomysł fajny i jako artysta szczególnie początkujący można się pokazać.
Ogląda profil użytkownika   
mantel
~user

Wpisów: 2
WpisWysłany: Czw Paź 28, 2010 3:42    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

nigdy nie przyszło mi do głowy żeby można zagrać Chopina w inny sposób. Bardzo podoba mi się ten konkurs. Dla nas początkujących to rzeczywiście fajna sprawa. ale widzę, że fotografia króluje.
pawełw
~user

Wpisów: 1
WpisWysłany: Pią Paź 29, 2010 11:57    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

jednak są fajne pomysły na aranżacje z tego co widziałem na stronie, szkoda że takich konkursów nie było gdy jeszcze brzdękałem sobie w kapeli na gitarce. W ucho wpadła mi interpretacja Choffina, nieźle to zrobił!!! A Wy bierzecie udział w takich konkursach??
mantel
~user

Wpisów: 2
WpisWysłany: Nie Lis 21, 2010 3:36    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Ja czasami umieszczam gdzieś swój utwór, ale tu nie mam śmiałości . Śledzę cały czas konkurs i jest parę prac którym kibicuję. Zastanawiam się cały czas jak jury będzie oceniać np. jak porównać utwór z fotografią .
darker
~user

Wpisów: 9
WpisWysłany: Sob Gru 11, 2010 8:59    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

A jakbyś porównywał dwie różne dziedziny? Bezsensowne jest dyskutowanie co jest wyższe, dźwięki czy obraz. Poza tym masz podane nagrody w każdym z konkursowych działów. Trochę mało jest rockowych interpretacji, w tej kategorii najbardziej wyróżnia się ten utworek http://chopingarageband.pl/pokaz.html?tx_tdichgb[user]=721&tx_tdichgb[show]=197
Zresztą zachęcam do oddania głosu.
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Wydarzenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: