|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 468 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 3:39 Temat wpisu: Zapraszamy do recenzowania |
|
|
Chciałbym zachęcić Was, drodzy użytkownicy portalu, do pochwalenia się swoim sprzętem. Nieważne, czy jesteście z niego zadowoleni czy nie. Ważnym jest tutaj fakt, ze dzięki Wam inne osoby będą mogły w ciekawy sposób pogłębić swoją wiedzę. Będzie wiadomo co warto kupić, a czego unikać. Początkującego będzie można dzięki temu w łatwy sposób skierować do odpowiedniego miejsca, gdy ten będzie się zastanawiał nad kupnem instrumentu.
Każda dobra recenzja ma naprawdę duże na pojawienie się na stronie głównej  |
|
|
|
|
|
|
Jafet ~user
Dołączył: 03 Lut 2007 Wpisów: 61 Miasto: Nowa Ruda Kapela: Trepanacja
|
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 9:55 Temat wpisu: |
|
|
to w sumie ja zaczne, lepiej późno niż wcale jakoś z 3 miesiące temu kupiłem gitare jackson dk2s dinky, w sumie kosztowała ona wtedy ok. 2500 zł, mama wzięła mi na raty teraz widziałem że ceny tej gitary dość mocno idą w góre, niewiedzieć czemu, ale do rzeczy. Gitara fabrycznie ma humba i singla seymur duncan, nie można więc narzekać na przetworniki, przy gryfie jest zamontowana przystawka sustainiac, świetna zabawka, tyle że na baterie, z 8 godzin możemy sie pobawić, przedłuża ona dźwięk, ma 3 pozycyjny przełącznik, nie mam baterii to nie pamiętam który dokłądnie co robi ale można przedłużyć dźwięk albo szybko zamienić go w rozwalający uszy pisk, można to jeszcze ustawić pokrętłem gain, ogólnie nie moge narzekać, chyba że na floyd rose, ale to już indywidalna sprawa, jest oryginalny, ale to pierwsza moja gitara z floyd rosem i strasznie drażni mnie jak struna sie zerwie, na koncercie nie ma szans żeby założyć nową, nastroić i grać dalej bo nie starczy na to czasu więc jak ktoś chce kupic gitare z floyd rosem bo to fajny bajer i czasem tylko sobie powajchuje to gorąco odradzam, wogóle miałem na początku ustawionego na jakiś strasznie niski strój, cały dzień kręciłem tymi śrubkami żeby dobrze ustawić udało mi sie i w sumie miałem farta że menzury szlag nie trafił no i nie powiem fajny bajer ten floyd rose, ale nigdy więcej nie kupie gitary z nim Gitare ogólnie polecam, brzmienie mocne, duncany dają czadu, sustainiac solówki wzbogaca bardzo, tylko ten zasrany floyd rose pozdrawiam i mam nadzieje że nie bede jedynym któy tu napisał  |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 1:52 Temat wpisu: |
|
|
Gitara podrożała, bo kryzys jest i ceny w USA poszły w górę^ Ja Peaveya Bandita kupiłem za 1150, teraz kosztuje ponad 1700  |
|
|
|
|
|
|
Jafet ~user
Dołączył: 03 Lut 2007 Wpisów: 61 Miasto: Nowa Ruda Kapela: Trepanacja
|
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 7:51 Temat wpisu: |
|
|
miejmy nadzieje że szybko sie skończy ten durny kryzys  |
|
|
|
|
|
|
Amorpffa ~user
|
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 1:29 Temat wpisu: |
|
|
Gitarki Fender Strato (max klasyczny jak tylko się dało), Epiphone Supernova (półpudełko), Crafter (pudełko). W niedalekiej przyszłości pianino elektryczne. Mikrofon Shure. Komputer:)) Różne instrumenty posprzedawałem z racji wyższych potrzeb duchowych (...). Kolekcja sprzętu audio z lat 70-80 tych, dzięki którym odczuwam Muzykę taką, jaką chcę, żeby ona była. Aaaa, wkrótce też piecyk do gitarki Gran z 1975 roku, przepiękne cudo:)) Do tego zdarty głos. To mój pierwszy post, więc pozdrawiam Was wszystkich. _________________ Dekadencja |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|