Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Zapraszamy do recenzowania

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Ogłoszenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
quba
@Naczelny

Wpisów: 468
Miasto: Olesno
Kapela: newbandz
WpisWysłany: Sob Wrz 27, 2008 3:39    Temat wpisu: Zapraszamy do recenzowania  Zacytuj zaznaczone      

Chciałbym zachęcić Was, drodzy użytkownicy portalu, do pochwalenia się swoim sprzętem. Nieważne, czy jesteście z niego zadowoleni czy nie. Ważnym jest tutaj fakt, ze dzięki Wam inne osoby będą mogły w ciekawy sposób pogłębić swoją wiedzę. Będzie wiadomo co warto kupić, a czego unikać. Początkującego będzie można dzięki temu w łatwy sposób skierować do odpowiedniego miejsca, gdy ten będzie się zastanawiał nad kupnem instrumentu.
Każda dobra recenzja ma naprawdę duże na pojawienie się na stronie głównej
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
Jafet
~user

Wpisów: 61
Miasto: Nowa Ruda
Kapela: Trepanacja
WpisWysłany: Czw Maj 28, 2009 9:55    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

to w sumie ja zaczne, lepiej późno niż wcale jakoś z 3 miesiące temu kupiłem gitare jackson dk2s dinky, w sumie kosztowała ona wtedy ok. 2500 zł, mama wzięła mi na raty Very Happy teraz widziałem że ceny tej gitary dość mocno idą w góre, niewiedzieć czemu, ale do rzeczy. Gitara fabrycznie ma humba i singla seymur duncan, nie można więc narzekać na przetworniki, przy gryfie jest zamontowana przystawka sustainiac, świetna zabawka, tyle że na baterie, z 8 godzin możemy sie pobawić, przedłuża ona dźwięk, ma 3 pozycyjny przełącznik, nie mam baterii to nie pamiętam który dokłądnie co robi ale można przedłużyć dźwięk albo szybko zamienić go w rozwalający uszy pisk, można to jeszcze ustawić pokrętłem gain, ogólnie nie moge narzekać, chyba że na floyd rose, ale to już indywidalna sprawa, jest oryginalny, ale to pierwsza moja gitara z floyd rosem i strasznie drażni mnie jak struna sie zerwie, na koncercie nie ma szans żeby założyć nową, nastroić i grać dalej bo nie starczy na to czasu więc jak ktoś chce kupic gitare z floyd rosem bo to fajny bajer i czasem tylko sobie powajchuje to gorąco odradzam, wogóle miałem na początku ustawionego na jakiś strasznie niski strój, cały dzień kręciłem tymi śrubkami żeby dobrze ustawić udało mi sie i w sumie miałem farta że menzury szlag nie trafił no i nie powiem fajny bajer ten floyd rose, ale nigdy więcej nie kupie gitary z nim Gitare ogólnie polecam, brzmienie mocne, duncany dają czadu, sustainiac solówki wzbogaca bardzo, tylko ten zasrany floyd rose pozdrawiam i mam nadzieje że nie bede jedynym któy tu napisał Smile
Ogląda profil użytkownika   
Winterstorm
~user

Wpisów: 267
Miasto: Bielsko-Biała
WpisWysłany: Czw Maj 28, 2009 1:52    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Gitara podrożała, bo kryzys jest i ceny w USA poszły w górę^ Ja Peaveya Bandita kupiłem za 1150, teraz kosztuje ponad 1700
Jafet
~user

Wpisów: 61
Miasto: Nowa Ruda
Kapela: Trepanacja
WpisWysłany: Czw Maj 28, 2009 7:51    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

miejmy nadzieje że szybko sie skończy ten durny kryzys
Amorpffa
~user

Wpisów: 1
Miasto: Warszawa
WpisWysłany: Sro Wrz 16, 2009 1:29    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Gitarki Fender Strato (max klasyczny jak tylko się dało), Epiphone Supernova (półpudełko), Crafter (pudełko). W niedalekiej przyszłości pianino elektryczne. Mikrofon Shure. Komputer:)) Różne instrumenty posprzedawałem z racji wyższych potrzeb duchowych (...). Kolekcja sprzętu audio z lat 70-80 tych, dzięki którym odczuwam Muzykę taką, jaką chcę, żeby ona była. Aaaa, wkrótce też piecyk do gitarki Gran z 1975 roku, przepiękne cudo:)) Do tego zdarty głos. To mój pierwszy post, więc pozdrawiam Was wszystkich.
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Ogłoszenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: