| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 778 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 12:19 Temat wpisu: |
|
|
Poprostu sam sie rozejzyj w sklepie co Ci pasi a pozniej napisz na forum co upatrzyles a ludzie poradza Ci co i jak proste.  _________________ http://www.myspace.com/northern666lights |
|
|
|
|
|
|
paciorek ~user

|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 2:42 Temat wpisu: |
|
|
| torm napisało: | | paciorek napisało: | | w szkole muzycznej jest rozgraniczenie miedzy klasyka i akustyka, a elektryka |
excuse me? z checia bym sie dowiedzial o jakiej szkole muzycznej mowisz  |
Szkoła Muzyczna Niepubliczna we Wrzesni.
Sorry za taki offtop. _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Mr W ~user
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 3:20 Temat wpisu: |
|
|
Dobra, jutro wbijam do muzycznego  |
|
|
|
|
|
|
basta ~user

Dołączył: 14 Maj 2007 Wpisów: 62 Miasto: Ząbki k/W-wy Kapela: Rest Solówki: 1 |
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 8:17 Temat wpisu: |
|
|
| Tak czy inaczej,trzeba rozbić skarbonkę iść do sklepu (na żadnej aukcji bym nie kupował),przetestować wszystko na co cię stać i na 100% coś ci przypasuje.Pierwsza i podstawowa rzecz:musi stroić w WSZYSTKICH POZYCJACH.To absolutna podstawa.Czasami nawet jakies tanie "coś" okazuje się ok.Musi stroić i już.Reszta to kosmetyka,z która da się coś zrobić, a jak nie stroi to pozamiatane. |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 778 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 9:30 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Dobra, jutro wbijam do muzycznego |
Fajnie ze masz tak wielki entuzjazm ale wez lepiej do tego sklepu kogos kto zna sie na rzeczy. Polecam ..., nie sluchaj zbytnio sprzedawcow bo beda starac namowic Cie na syf albo cos w podobie. Wiesz dla niech wszystko w sklepie co maja jest najwyzszej jakosci pfff bzdura... wez kogos kto wie co i jak nawet jesli nie kupujesz tej gitary juz jutro. AvE PS: zycze milego polowania  _________________ http://www.myspace.com/northern666lights |
|
|
|
|
|
|
Mr W ~user
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 1:58 Temat wpisu: |
|
|
Byłem, widziałem Corta X-2 ale za 850 zybla
Corta ,,przymierzyłem"- nawet mi się podoba, kumpel z którym byłem rzekł, że dobry sprzęt na początek. I chyba go zakupie, ale przez neta, szkoda mi 300 zybla marnować na zakup na miejscu  |
|
|
|
|
|
|
gitarzysta23 ~user
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 7:48 Temat wpisu: Panie W! |
|
|
wiek 17 to bardzo dobry wiek do nauki ja gram juz piaty rok, ale caly czas sie ucze a wiosla? polecam Epiphone oraz Nexus (robione na zamowienie - wprost zajebiste) www.nexus-guitars.com zapraszam robi je kolega z Polski _________________ gitarzysta23 |
|
|
|
|
|
|
mika ~user
|
Wysłany: Wto Gru 25, 2007 9:25 Temat wpisu: |
|
|
| Grac na elektryku mozna w kazdym wieku . |
|
|
|
|
|
|
Saddam89 ~user

|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 9:05 Temat wpisu: |
|
|
Na początek najlepiej kupić sobie jakąś używaną gitarę…, bo za 700zl nie znajdziesz nic fajnego. A to ze gitara będzie miała kilka rys to nic nie przeszkadza. Za to będzie miała powalające na kolana brzmienie;] przemyśl moja propozycje… jak będziesz miał szczęście to może uda CI się wyłapać na allegro jakiegoś Epiphona G-400. naprawdę fajna gitara na początek. _________________ "... przepłynąć poprzez tęczę na jej nieznany drugi brzeg" |
|
|
|
|
|
|
cichy23 ~user
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 10:41 Temat wpisu: |
|
|
Ja jak ostatnio bylem w centrum w Krakowie kupywalem struny, to natknelem sie na "najtanszy zestaw swiata" 370-cos zloty kosztowal, elektryk + piec, nie wiem jak to w ogole jest mozliwe, zakladam ze sprzet pewnie szybko sie niszczy, i ma slabe brzmienie ale byloby idealne jak na poczatek. Jak cos to zapraszam do sklepu "Riff"  |
|
|
|
|
|
|
|