|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zasoby_wodne ~user
|
Wysłany: Sro Gru 02, 2009 9:12 Temat wpisu: Werbel treningowy |
|
|
Jestem nowa na tym forum więc się przywitam, dzieñ dobry.
Słyszałam iż najlepiej przed zakupem perkusji kupić sobie werbel treningowy, ćwiczyć rytm etc. Więc mam takie pytanie do Was, jaki? Ostatnio próbowałam czegoś szukać ale kompletnie się na tym nie znam. Poszukuje coś takiego do 150 - 200 zł maksimum, metronom mam więc problemu nie ma.
Z góry dziękuje za odpowiedzi. Jeżeli był już taki temat to przepraszam.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
lukaszZLO ~user
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 10:38 Temat wpisu: |
|
|
Myśle, że masz na myśli pada. Jeśli tak to po prostu szukaj najtañszego, ale takiego który możesz zamieścić na statywie do werbla bo na kolanie raczej słabo się ćwiczy .
http://www.allegro.pl/item849219814_techdrum_double_classic_pad_10_super_prezent.html
Takie coś powinno być dobre.
Pamiętaj, że pad odbija pałkę trochę bardziej niż membrana werbla. Odbicie pada w miarę miękkiego można porównać do werbla z naciągiem nastrojonym "na kamieñ".
Sam mam pada HQ realfeel, ale dostałem go w prezencie. Sam bym go sobie nie kupił. Za drogi jak na moje standardy. Poszukaj może ktoś ma używanego pada. Akurat na tej części zestawu (nawet nie do koñca części zestawu) można zaoszczędzić. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Forum
» Perkusja |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Strona 1 z 1 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|