Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Wasi najmniej ulubieni muzycy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
thevocalist
~user

Wpisów: 10
WpisWysłany: Wto Sty 24, 2012 8:35    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Ja osobiście zawsze wychodzę z założenia, że dopóki zespół nie składa się z samych egocentrycznych pozerów bądź nie lansuje się na coś, czym po prostu nie jest - jest okej. Oczywiście, nie musi mi się podobac ich muzyka, ale nie widzę powodu, żeby ich (i ich fanów!) otwarcie nienawidzic. Smile Poza tym trzeba oddzielac artystę od jego twórczości... Kogo nie lubię? Hm.. jeśli mówimy o "poważnej" muzyce (bo chyba nie muszę się tłumaczyc z tego, że nie kręci mnie Tokio Hotel, Doda i US5, czyż nie?) no to kochani przez PRAWDZIWYCH PANKUFF The Casualties, bo jak dla mnie to niezłe pozerstwo, plus ich muzyka denerwuje mnie swoim przesadzonym wokalem. Smile Nie lubię sposobu, w jaki śpiewają Mariah Carey, Whitney Houston, Beyonce, mimo że są świetnymi wokalistkami. Nie lubię All Time Low, You Me At Six, The Wombats i innych podobnych do siebie gay rockowych wynalazków. I Slayer mi nie podchodzi, o.
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

Skocz do: