|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
thevocalist ~user

|
Wysłany: Wto Sty 24, 2012 8:35 Temat wpisu: |
|
|
Ja osobiście zawsze wychodzę z założenia, że dopóki zespół nie składa się z samych egocentrycznych pozerów bądź nie lansuje się na coś, czym po prostu nie jest - jest okej. Oczywiście, nie musi mi się podobac ich muzyka, ale nie widzę powodu, żeby ich (i ich fanów!) otwarcie nienawidzic. Poza tym trzeba oddzielac artystę od jego twórczości... Kogo nie lubię? Hm.. jeśli mówimy o "poważnej" muzyce (bo chyba nie muszę się tłumaczyc z tego, że nie kręci mnie Tokio Hotel, Doda i US5, czyż nie?) no to kochani przez PRAWDZIWYCH PANKUFF The Casualties, bo jak dla mnie to niezłe pozerstwo, plus ich muzyka denerwuje mnie swoim przesadzonym wokalem. Nie lubię sposobu, w jaki śpiewają Mariah Carey, Whitney Houston, Beyonce, mimo że są świetnymi wokalistkami. Nie lubię All Time Low, You Me At Six, The Wombats i innych podobnych do siebie gay rockowych wynalazków. I Slayer mi nie podchodzi, o. _________________ When routine bites hard and ambitions are low.
Love will tear us apart again. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|