| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Adder ~user
|
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 10:05 Temat wpisu: |
|
|
SadaM to widze ze masz to samo co ja  |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 10:39 Temat wpisu: |
|
|
hehe
warto sie czasem troche odchamic  _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 10:41 Temat wpisu: |
|
|
Byleby nie zabardzo żeby nie stracic całkowicie tego ZUA  |
|
|
|
|
|
|
rOck ~user

|
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 11:53 Temat wpisu: |
|
|
moje odchamianie to canon rock  |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 3:01 Temat wpisu: |
|
|
coz, ja czasem slucham m.powaznej i jedyna udana postac tego pierdolonego swiata to wedlog mnie najlepszy muzyk na swiecie, mowa o Chopinie.
Lubie czasem dla odnalezienia chwili odchamienia i nawet odreagowania zbyt duzej ilosci distortionu pograc sobie na klawiszach wlasnie tego typu rzeczy jak Chopin czy Bach. Po czesci trzeba przyznac ze to inspiruje czesto. Jak ktos sie troche orientuje w tych brzmieniach to jak sie wslucha to wielu muzykow metalowych i nie tylko zreszta, sciaga schematy a niekiedy cale riffy z tamtej muzyki. Heh, cwaniaki  _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
rOck ~user

|
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 10:05 Temat wpisu: |
|
|
oo..a to ciekawe muszę kiedyś spróbować  |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 7:29 Temat wpisu: |
|
|
Ja uwielbiam "Cztery Pory Roku" Vivaldiego  |
|
|
|
|
|
|
fala17 ~user
|
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 2:55 Temat wpisu: |
|
|
SadaM myślę, że wiesz o co mi chodzi i na tym skoñczę;
a co do zespołu Metalica również za nimi nie przepadam oprócz kawałka "nothing else matters" dla mnie jest po protu świetny; poza tym uwielbiam cannon rock wykonany na elektryku to brzmi super, chciałabym to kiedyś zagrać |
|
|
|
|
|
|
Bóg_Stworzył_Szatana ~user

Dołączył: 27 Wrz 2008 Wpisów: 18 Miasto: czechowice-dziedzice Kapela: Satanizator
|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 4:23 Temat wpisu: |
|
|
ja tam nie przepadam osobiście za metallicą ale Ride The Lighting, die die my darling i kilka innych kawałków mnie ujęło. Zatapiam się w DM i Grindcore i to mnie uspokaja:)) _________________ "On jest wygnañcem - wieczny blu¼nierca" |
|
|
|
|
|
|
rOck ~user

|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 1:06 Temat wpisu: |
|
|
| ja ostatnio kupiłem nowy album metallicy i powiem,że według mnie opinia,że metallica się zkoñczyła jest dalece przesadzona...co prawda kiedyś grali lepiej,ale chyba każdy zespół po jakimś czasie jest trochę...hym...zmęczony ;p |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 8:11 Temat wpisu: |
|
|
Ano ostatni nie jest taki zły, ale jakoś perka mi nei pasuje, tak pyka bez emocji  |
|
|
|
|
|
|
AndrzejPajor ~user

Dołączył: 10 Maj 2007 Wpisów: 38 Miasto: Limanowa Kapela: AMATHORY Solówki: 3 |
Wysłany: Sob Lut 21, 2009 11:35 Temat wpisu: |
|
|
Niewiem co tu się dzieje, ale wygląda mi na to, że ten temat powinien iść dawno do kosza.!!
Co nie którzy srają na siebie jak świnie a pó¼nej to jedzą!!!.
Bluzgają na konkretne osoby:
"Wojtka £uszczykiewicza. Wydaje mu się, że jest chuj wie kim, natomiast tak naprawdę jest sprzedajną kurwą i robi tragiczną muzykę."
Co to ma znaczyć?!! Jak można na poważnym portalu KOGO¦ obrażać!!! TEN CO TO NAPISA£ (A WIADOMO O KIM MOWA) JÓ¯ POWINIEN NIE ISTNIEÆ NA NBANZ,A JEDNAK ISTNIEJE. DLACZEGO?
Poruszam ten temat ponieważ mój temat :
http://www.kapela.info/brutalny-podzial-muzyki-vt552.htm
(na który zapraszam) został usunięty choć nikogo w tej dyskusji nie obraziłem.
Proszę aby quba, nie ingerował w tą odpopwie¼, tylko młodzi moderatorzy.
Pokażcie, swoją moc itelektualną. _________________ METAL METAL I JESZCZE RAZ METAL http://www.amathory.pl |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Nie Lut 22, 2009 2:03 Temat wpisu: |
|
|
| Andrzej Pajor AMATHORY napisało: | Niewiem co tu się dzieje, ale wygląda mi na to, że ten temat powinien iść dawno do kosza.!!
Co nie którzy srają na siebie jak świnie a pó¼nej to jedzą!!!.
Bluzgają na konkretne osoby:
"Wojtka £uszczykiewicza. Wydaje mu się, że jest chuj wie kim, natomiast tak naprawdę jest sprzedajną kurwą i robi tragiczną muzykę."
Co to ma znaczyć?!! Jak można na poważnym portalu KOGO¦ obrażać!!!
|
OK słowa bardzo ostre - nie przeczę, jednak są przemyślane i cały czas się trzymam. Chociaż ostatnio poznałem piosenkę: "We¼ nie pierdol" - to jest jedyna rzecz, która mi się podoba, jaką on zrobił.
Ale generalnie nie toleruję robienia kurwy z muzyki, a on to właśnie robi. Jeśli ktoś tworzy dla pieniędzy, lub "lansu"(zarabianie na muzyce to zupełnie inna sprawa niż robienie jej dla pieniędzy), to robi z muzyki kurwę. A jeśli ktoś robi z muzyki kurwę, to robi ją również z siebie. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
AndrzejPajor ~user

Dołączył: 10 Maj 2007 Wpisów: 38 Miasto: Limanowa Kapela: AMATHORY Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Lut 22, 2009 3:45 Temat wpisu: |
|
|
Mimo wszystko jest to łamanie regulaminu.(jesteś redaktorem, znasz regulamin?)
Możesz Wojtkowi £uszczykiewiczowi (nie wiem co to jest za osoba) powiedzieć to prosto w oczy, anie na forum, na którym ta osoba może nigdy nie była.
Trochę mnie nie rozumiesz. Obrażasz kogoś a nie wolno tego robić na tym forum.(tak przewiduje regulamin) można rozumieć, że nawet hitlera nie wolno obrażać. (co prawda teraz go obrarzam bo pisze jego jebane nazwisko z małej litery)
Zastanawia mnie fakt czemu mój temat poszedł do kosza, a ten temat ładnie się rozwija?
Może po moim wpisie temat pójdzie do kosza bo złamałem regulamin; obraziłem hitlera. _________________ METAL METAL I JESZCZE RAZ METAL http://www.amathory.pl |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Nie Lut 22, 2009 4:01 Temat wpisu: |
|
|
| Andrzej Pajor AMATHORY napisało: | Mimo wszystko jest to łamanie regulaminu.(jesteś redaktorem, znasz regulamin?)
|
Ja znam, a Ty znasz? Wygląda na to, że nie do koñca chyba
Punkt o którym mówisz, mówi jasno: "zawierać treści obra¼liwych lub upokarzających, skierowanych pod adresem innych Użytkowników korzystających z forum"
Przytoczę ważny fragment: "pod adresem INNYCH U¯YTKOWNIKÓW korzystających z forum". W£ nie korzysta z tego forum, być może nawet nie wie, że coś takiego istnieje, a więc nie łamię regulamiu
| Cytat: |
Możesz Wojtkowi £uszczykiewiczowi (nie wiem co to jest za osoba) powiedzieć to prosto w oczy, anie na forum, na którym ta osoba może nigdy nie była.
|
Owszem, bo: "Nie powiedziałeś tego w ryj, to nie powiedziałeś nic". Jednak nie widziałem go w realu od kilku lat
| Cytat: |
Trochę mnie nie rozumiesz. Obrażasz kogoś a nie wolno tego robić na tym forum.(tak przewiduje regulamin)
|
Już się do tego odniosłem wyżej.
| Cytat: | | Zastanawia mnie fakt czemu mój temat poszedł do kosza, a ten temat ładnie się rozwija? |
Tego Ci nie powiem, ale wg mnie dyskusja się wyczerpała. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
|