| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Iglo ~user

|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 9:36 Temat wpisu: wartość gitary ? |
|
|
| Jak zmienia sie wartość gitary po roku, powiem tyle ze to fender stratocaster, kosztował w sklepie okolo 1500 zl jak go kupowalem, uzywany w domu, stan oceniam na idealny! Mimo to jak cena mogla sie zmienic ? Za ile sprzedać? |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 7:50 Temat wpisu: |
|
|
Fender Stratocaster za 1500? To na pewno nie jakiś Squier albo coś innego?
Gdzieś na jakimś forum (nie wiem czy na tym, czy na innym) wyczytałem, że w momencie kupna gitary i wzięcia jej w łapy traci ona jakieś 25% swojej wartości (czyli zostaje 75% dla niekumatych). Więc musisz na to wziąć poprawkę. Z drugiej strony roczna gitarka pewnie ma jeszcze ważne papiery gwarancyjne, a to jest plus. Ja bym spróbował za 1000-1100. Zawsze przecież można zrzucić z ceny jak za tę kwotę kupca nie będzie  |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 12:14 Temat wpisu: |
|
|
Fender Stratocaster za 1500? Jak mi jeszcze powiesz, że made in USA i ma humbackera przy mostku, to na początku grudnia jadę do Ciebie go odkupić  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Iglo ~user

|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 7:32 Temat wpisu: |
|
|
nieee made in Meksyk, i ma 3 single  |
|
|
|
|
|
|
mazdah +Redaktor

Dołączył: 01 Gru 2006 Wpisów: 129 Miasto: Kalisz Kapela: The Removal Machine
|
Wysłany: Sro Gru 02, 2009 12:08 Temat wpisu: |
|
|
Popatrz na allegro po ile chodzą i będziesz wiedział. _________________ www.basoofka.net
"If you play a wrong note, then shame on you, but if you play the wrong note twice, then you're playing jazz" |
|
|
|
|
|
|
|