|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MyBand ~user
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 12:01 Temat wpisu: Warsztaty MyEnterprise - The Band sezon 2009/2010 |
|
|
Warsztaty MyEnterprise - The Band sezon 2009/2010!
To już trzecia edycja projektu „My Enterprise The Band”. Studenci z koła naukowego SIFE UW jak co roku przygotowali cykl warsztatów muzycznych dla młodych zespołów muzycznych, artystów, młodych menadżerów oraz ludzi zainteresowanych branżą i marketingiem muzycznym. Pierwsze zaczynają się już 4. XI !
Oto dokładna rozpiska:
16.XI - Cechy osobowości gwarantujące sukces – sala c 105 , godzina 18:00
20.XI - Jak wylansować młody zespół muzyczny – sala c 105 , godzina 18:00
21.XI - Jak komunikować się z mediami – sala c 105 , godzina 18:00
23. XI - Sponsoring w muzyce ( pozyskiwanie funduszy na płytę, teledysk i sprzęt )
27.XI - Jak stworzyć hit
2.XII - Praktyczne warsztaty z zakresu autoprezentacji
4.XII - Marketing muzyczny w pigułce
Szkolenia zostaną poprowadzone na Wydziale Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego ( ul. Szturmowa 1/3 ) przez wybitnych przedstawicieli rynku muzycznego, producentów, menadżerów i artystów.
Na ostatni warsztat ( 4.XII ) przewidujemy przybycie lidera zespołu Afromental – Wojtka £ozowskiego oraz Piotra Turka i Sebastiana Romañskiego.
Ponadto po zakoñczeniu ostatniego szkolenia odbędzie się After Party (szczegółów szukać na stronie www.myband.pl )
Na warsztaty można się już zapisywać na stronie www.myband.pl
Osoba kontaktowa:
Justyna Jacyno - justyna.jacyno@gmail.com
Szczegóły na stronie www.myband.pl _________________ Warsztaty MyEnterprise - The Band sezon 2009/2010 SPRAWD¬ SAM!!! www.MyBand.pl
Ostatnio zmieniony przez MyBand dnia Pią Lis 06, 2009 5:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 10:07 Temat wpisu: Re: Warsztaty MyEnterprise - The Band sezon 2009/2010 |
|
|
| MyBand napisało: |
4.XI - Organizacja eventu muzycznego – sala c 105 , godzina 18:00
|
W moim kalendarzu ten dzieñ był przed wczoraj. Gratulacje. Jeśli tak prowadzicie i uczycie, jak promujecie, to ja pytañ nie mam. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
MyBand ~user
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 4:58 Temat wpisu: Re: Warsztaty MyEnterprise - The Band sezon 2009/2010 |
|
|
| Juhas napisało: | | MyBand napisało: |
|
W moim kalendarzu ten dzieñ był przed wczoraj. Gratulacje. Jeśli tak prowadzicie i uczycie, jak promujecie, to ja pytañ nie mam. |
Promocja trwa cały czas, cykl warsztatów obejmuje parę miesięcy, a w nowym roku będzie realizowana dalsza część projektu, łącznie z konkursem dla młodych kapel muzycznych. Dwa dni zwłoki w skali całego roku nie są dużym obciążeniem, a z przyczyn organizacyjnych nie udało się w całym internecie tego samego dnia zrobić promocji, która trwa już od wielu dni. _________________ Warsztaty MyEnterprise - The Band sezon 2009/2010 SPRAWD¬ SAM!!! www.MyBand.pl |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 5:05 Temat wpisu: Re: Warsztaty MyEnterprise - The Band sezon 2009/2010 |
|
|
| MyBand napisało: | | Juhas napisało: | | MyBand napisało: |
|
W moim kalendarzu ten dzieñ był przed wczoraj. Gratulacje. Jeśli tak prowadzicie i uczycie, jak promujecie, to ja pytañ nie mam. |
Promocja trwa cały czas, cykl warsztatów obejmuje parę miesięcy, a w nowym roku będzie realizowana dalsza część projektu, łącznie z konkursem dla młodych kapel muzycznych. Dwa dni zwłoki w skali całego roku nie są dużym obciążeniem, a z przyczyn organizacyjnych nie udało się w całym internecie tego samego dnia zrobić promocji, która trwa już od wielu dni. |
No to tak się planuje promocję, żeby zdążyć. Ja mam Was uczyć?  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
MyBand ~user
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 5:21 Temat wpisu: |
|
|
Nikt nas nie musi uczyć Posiadamy już dwuletnie doświadczenie, a w zeszłym roku w projekcie wzięło udział ponad 100 kapel muzycznych, więc projekt się rozwija : ) zapraszamy na warsztaty, może się jakoś do nas przekonasz. _________________ Warsztaty MyEnterprise - The Band sezon 2009/2010 SPRAWD¬ SAM!!! www.MyBand.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|