| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mazdah +Redaktor

Dołączył: 01 Gru 2006 Wpisów: 129 Miasto: Kalisz Kapela: The Removal Machine
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 6:16 Temat wpisu: Usprawnienie modułu "zespoły" |
|
|
Nie wiem czy ktoś gdzieś ten temat poruszał - najwidoczniej nie.
Moje propozycje odnośnie zmian w module zespoły:
1) Wyszukiwarka. Warto by rozszerzyć opcje wyszukiwania do miasta i województwa.
2) Dlaczego jeden user może być przyporządkowany tylko do jednego zespołu? Uważam, ze trzeba to zmienić.
3) Dlaczego user nie może zmienić nazwy lub usunąć profilu zespołu z portalu? Kolejna sprawa do wyjaśnienia i poprawienia.
Trochę czasu mnie tu nie było, tak jakoś wyszło. Myślę, że da się to nadrobić  _________________ www.basoofka.net
"If you play a wrong note, then shame on you, but if you play the wrong note twice, then you're playing jazz" |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 10:20 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | 2) Dlaczego jeden user może być przyporządkowany tylko do jednego zespołu? Uważam, ze trzeba to zmienić. |
o tym juz sam niestety pisalem kilka razy lecz bez reakcji, mimo ze inne sprawy quba zalatwia calkiem niezle. _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
mazdah +Redaktor

Dołączył: 01 Gru 2006 Wpisów: 129 Miasto: Kalisz Kapela: The Removal Machine
|
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 2:34 Temat wpisu: |
|
|
No właśnie. Tak się jakoś poskładało, że już gram w innym zespole.. i ani wywalić starego ani dodać nowego nie mogę
[ Dodano: Minutę temu ]
Czy jest tu jakiś admin? _________________ www.basoofka.net
"If you play a wrong note, then shame on you, but if you play the wrong note twice, then you're playing jazz" |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 3:31 Temat wpisu: |
|
|
Quba chyba ostatnio troche spi  _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
|