Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Tokio hotel
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy » Pop/Dance/ R'n'b
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
prosiak81
~user

Wpisów: 14
WpisWysłany: Sob Gru 19, 2009 9:50    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Jacy by Metallica i Queen nie byli, osiągneli ogromny sukces i ludzie ich cenili. To że coś im nie wyszło, chyba ich nie skreśla?
"Gdzie ja napisałem, że jak ktoś gra w garażu to jest fajny?"
O tu:
Ja napisałem: "Mówisz jakby znane było złe, a nieznane- dobre.
Ty: "A nie jest tak?"

Jacy by Metallica i Queen nie byli, osiągneli ogromny sukces i ludzie ich cenili.
Ogląda profil użytkownika   
Winterstorm
~user

Wpisów: 267
Miasto: Bielsko-Biała
WpisWysłany: Sob Gru 19, 2009 8:09    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Tylko, że Metallica zaczęła być znana jak zaczęła się staczać. A Queen jest wyjątkiem potwierdzającym regułę. I nie, nie napisałem dosłownie, że Ci co grają w garażu są fajni, a Ci co nie grają, są kiepscy.
prosiak81
~user

WpisWysłany: Sob Gru 19, 2009 8:25    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Winterstorm napisało:
Tylko, że Metallica zaczęła być znana jak zaczęła się staczać. A Queen jest wyjątkiem potwierdzającym regułę. I nie, nie napisałem dosłownie, że Ci co grają w garażu są fajni, a Ci co nie grają, są kiepscy.

Niektórym Metallica podoba się cały czas, to że Tobie nie ich dalsza twórczość, nie oznacza że jest beznadziejna.
Winterstorm
~user

Wpisów: 267
Miasto: Bielsko-Biała
WpisWysłany: Sob Gru 19, 2009 11:50    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

W jakim Ty świecie żyjesz... Poza tym "niektórym" podoba się także to, co robi Mandaryna, a nie oznacza to, że to jest dobre.
prosiak81
~user

WpisWysłany: Nie Gru 20, 2009 12:14    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Winterstorm napisało:
W jakim Ty świecie żyjesz... Poza tym "niektórym" podoba się także to, co robi Mandaryna, a nie oznacza to, że to jest dobre.

O gustach się po prostu nie dyskutuje. Jednym podoba się co robi Mandaryna, drudzy rzygają na jej widok. Jedni kochają Metallice, drudzy nie mogą znieść, jedni uważają Tokio Hotel za dobry zespół, drudzy za wybryk natury i pomyłke Showbiznesu
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy » Pop/Dance/ R'n'b Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5

Skocz do: