|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
prosiak81 ~user
|
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 9:50 Temat wpisu: |
|
|
Jacy by Metallica i Queen nie byli, osiągneli ogromny sukces i ludzie ich cenili. To że coś im nie wyszło, chyba ich nie skreśla?
"Gdzie ja napisałem, że jak ktoś gra w garażu to jest fajny?"
O tu:
Ja napisałem: "Mówisz jakby znane było złe, a nieznane- dobre.
Ty: "A nie jest tak?"
Jacy by Metallica i Queen nie byli, osiągneli ogromny sukces i ludzie ich cenili. |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 8:09 Temat wpisu: |
|
|
| Tylko, że Metallica zaczęła być znana jak zaczęła się staczać. A Queen jest wyjątkiem potwierdzającym regułę. I nie, nie napisałem dosłownie, że Ci co grają w garażu są fajni, a Ci co nie grają, są kiepscy. |
|
|
|
|
|
|
prosiak81 ~user
|
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 8:25 Temat wpisu: |
|
|
| Winterstorm napisało: | | Tylko, że Metallica zaczęła być znana jak zaczęła się staczać. A Queen jest wyjątkiem potwierdzającym regułę. I nie, nie napisałem dosłownie, że Ci co grają w garażu są fajni, a Ci co nie grają, są kiepscy. |
Niektórym Metallica podoba się cały czas, to że Tobie nie ich dalsza twórczość, nie oznacza że jest beznadziejna. |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 11:50 Temat wpisu: |
|
|
| W jakim Ty świecie żyjesz... Poza tym "niektórym" podoba się także to, co robi Mandaryna, a nie oznacza to, że to jest dobre. |
|
|
|
|
|
|
prosiak81 ~user
|
Wysłany: Nie Gru 20, 2009 12:14 Temat wpisu: |
|
|
| Winterstorm napisało: | | W jakim Ty świecie żyjesz... Poza tym "niektórym" podoba się także to, co robi Mandaryna, a nie oznacza to, że to jest dobre. |
O gustach się po prostu nie dyskutuje. Jednym podoba się co robi Mandaryna, drudzy rzygają na jej widok. Jedni kochają Metallice, drudzy nie mogą znieść, jedni uważają Tokio Hotel za dobry zespół, drudzy za wybryk natury i pomyłke Showbiznesu |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|