|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 1002 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -2 |
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 7:52 Temat wpisu: Tani elektryk |
|
|
Cześć, potrzebuję kupić taniego elektryka. Maks 300 zł. To nie musi być coś wybitnego. Najchętniej, żeby przy mostku był humbacker, najchętniej, żeby był to jakiś strat.
Co dla mnie jest najważniejsze? Żeby nie dawała dużo szumów. Jasne, że po sprzęcie za taką kasę nie ma się co spodziewać, ale, żeby te szumy były jak najbardziej minimalne(będzie podłączona do Marshalla JCM 2000, full lampa).
Jeśli ktoś ma coś takiego na sprzedaż i jest sentymentalny, to od razu muszę powiedzieć, że gitara zostanie użyta tylko raz
Jeśli nic takiego nie macie, to możecie doradzić jakąś firmę? W tym przedziale cenowym nigdy nie siedziałem. Słyszałem Epiphone'a Juniora i byłby ok, ale to Les Paul i cenowo wychodzi około 400 zł. A budżetu 300 zł nie mogę przekroczyć  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 2:23 Temat wpisu: |
|
|
Zapoluj na allegro na Presto Lang. Rozumiem, że chcesz rozwalić gitarę?  |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 1002 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -2 |
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 5:37 Temat wpisu: |
|
|
| Winterstorm napisało: | Zapoluj na allegro na Presto Lang. Rozumiem, że chcesz rozwalić gitarę?  |
Nak...wię nią salto!  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|