| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Vulture91 ~user
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 8:24 Temat wpisu: Szwadron 97 |
|
|
Co sądzicie na temat tego zespołu??? Dla nieuświadomionych powiem, że chłopaki ze szwadronu promują patriotyzm i maja w swoich tekstach narodowo - radykalne przesłanie.Muzycznie wypadają bardzo dobrze.
Tutaj daje link do ich najlepszej piosenki "Obrany Cel"
http://pl.youtube.com/watch?v=JQr_CsQQmZc |
|
|
|
|
|
|
wesi ~user

Dołączył: 16 Sty 2008 Wpisów: 80 Miasto: Kraków Kapela: Tempe Czopsy Solówki: 1 |
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 7:05 Temat wpisu: |
|
|
Patrioci??
Największymi patriotami są może ci którzy tam w komentarzach do wideo piszą coś w stylu "pozdro 14/88"? Kpina...
A muzycznie z tego co tu zobaczyłem to nie ma niczego wybitnego.
Ostatnio zmieniony przez wesi dnia Pon Mar 24, 2008 8:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
Heretyk ~user
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 7:31 Temat wpisu: |
|
|
"tutaj powinna być moja opinia" - ze względu na to że nie chcę dostać bana niestety nic bardziej ambitnego nie będzie
Ave _________________ Brak bo był za duży i się systemowi nie podobało  |
|
|
|
|
|
|
wesi ~user

Dołączył: 16 Sty 2008 Wpisów: 80 Miasto: Kraków Kapela: Tempe Czopsy Solówki: 1 |
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 8:01 Temat wpisu: |
|
|
| Ja byłbym za tym żeby jednak mówić tutaj przede wszystkim o wartości muzycznej, a nie polityce czy światopoglądzie. Tak to tutaj wiele osób musiałoby się pożreć o poglądy i trochę banów by poleciało jak to słusznie Heretyk zauważył ;P |
|
|
|
|
|
|
Vulture91 ~user
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 8:28 Temat wpisu: |
|
|
| Mi chodziło o to co sądzicie na temat tego zespołu pod względem muzycznym. Jakos mnie nie interesuje co ludzie piszą w komentarzach do ich piosenek. |
|
|
|
|
|
|
Glizda ~user

Dołączył: 13 Lut 2008 Wpisów: 116 Miasto: okolice Bielska-Białej Kapela: Agrressour
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 8:52 Temat wpisu: |
|
|
nazistowskie gowno _________________ rock hard my firend |
|
|
|
|
|
|
paciorek ~user

|
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 10:13 Temat wpisu: |
|
|
Pod względem muzycznym nic ciekawego, a patrząc na teksty... Szkoda gadać... Porządna lekcja historii to jest to czego potrzebują Ci panowie... _________________
 |
|
|
|
|
|
|
mazdah +Redaktor

Dołączył: 01 Gru 2006 Wpisów: 129 Miasto: Kalisz Kapela: The Removal Machine
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 11:33 Temat wpisu: |
|
|
Brzmią jak wszystkie tego typu kapele jakie słyszałem,
kompozycja mierna, tekst mierny, przesłanie typowo propagandowe.
Tu nie chodzi o muzykę, tylko o manifest polityczny. Moim zdaniem jako muzycy wiele mogli by się od tokio hotel nauczyć  _________________ www.basoofka.net
"If you play a wrong note, then shame on you, but if you play the wrong note twice, then you're playing jazz" |
|
|
|
|
|
|
|