|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
makas ~user
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 3:12 Temat wpisu: [SZCZECIN] POSZUKIWANY BĘBNIARZ I WOKALISTA/TKA HARD ROCK |
|
|
witam
poszukiwany bębniarz < najlepiej z wlasnym sprzetem i potrafiacy juz grac a nie bezmyslnie freestyle'ujacy (ale perkusje tez da sie zalatwic)
poszukiwany wokalista/tka < co do plci nie mamy szczegolnych wymagan ale chcielibysmy zeby osoby ktore sie do nas ewentualnie zglosza czuły moc a nie zamulały drapiąc się po uchu ;d
troche o nas
mamy po 21 lat mieszkamy w szczecinie gramy hard rock, jestesmy przyjaciolmi od dluzszego czasu. Material na demo mamy opracowany wiec pozostaje zgrac sie wymienic opinie ew. poprawic cos i dzida do studia
mamy wlasna salke prob w ktorej mozemy siedziec 24/7. inspirujemy sie glownie guns'n roses ac/dc , tsa avenged sevenfold i papa roach czyli nie da sie nas jednoznacznie zakwalifikowac jako hard rock
Wymagania:
-zdecydowanie wymagamy pozytywnego pierdolniecia w mozgu ze strony kandydata
-wiek 18+ (w ramach wyjatku bedziemy robic te wyjatki ;P )
PS. osobiscie prosze kandydatow o to, ze gdy napisza do mnie wiadomosc na gg to zeby nie pisali czego to oni nie moga zalatwic dla zespolu bo rzygac mi sie chce takim czyms ;d jezeli grasz dobrze i masz fajny charakter na bank bedziemy razem grac w tym zespole sprawy organizacyjne zalatwiamy sami nie dajemy im osobom ktorych nie znamy mam nadzieje ze nie zrazicie sie tym malym expose ;D
kontakt GG : 3743794 jestem najczesciej niewidoczny wiec piszcie jak bede to odpisze ;d
pozdrawiam  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|