|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
eS. ~user

|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 10:45 Temat wpisu: sampler |
|
|
Witam!
Już od jakiegoś czasu mam ochotę kupić sobie sampler. Tylko problem w tym, że się w cale nie znam. Chodzi mi o to, żebym mógł go podłączyć do komputera i urozmaicić swoje perkusyjne solówki oraz urozmaicić ogólną muzykę zespołu tzn. grać na tym samplerze podczas prób i koncertów. Mam laptopa. Poszukuję czegoś do 500zł + do tego pewnie dojdzie jakaś dobra karta. Proszę o porady, typu: w jaki sprzęt celować, co kupić. Fajnie byłoby, gdyby ktoś tez mi powiedział jak to podłączyć do laptopa i jakie oprogramowanie wgrać (jest w zestawie z samplerem/trzeba kupić/ściągnąć). Znalazłem na allegro taką aukcje. Wiem, że Akai produkuje porządny sprzęt lecz niestety nie wiem co to za model i do czego się on nadaje. Proszę o podobne linki z ciekawymi ofertami!
http://www.allegro.pl/item410333274_akai_mpd16_mpd_16_e_music_lublin.html
Zastanawia mnie też wymiana karty dźwiękowej. Czy przy zakupie samplera jest to konieczne? Jeśli tak to co najlepiej kupić za jak najmniejsze pieniądze (nie jestem milionerem )
Pozdrawiam
[ Dodano: <b>Minutę temu</b> ]
aha...zapomniałem dodać, że interesuje mnie do tego jakiś mikser i cd-player. Postanowiłem zainwestować w sprzęt ponieważ mam dość zabawy z róznymi komputerowymi programami.
[ Dodano: Minutę temu ]
i oczywiście okablowanie  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|