Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Sala prób U Dudzika

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Ogłoszenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dudzik
~user

Wpisów: 2
Miasto: Warszawa
WpisWysłany: Wto Kwi 26, 2011 12:42    Temat wpisu: Sala prób U Dudzika  Zacytuj zaznaczone      

Zapraszam do grania na mojej sali prób na ul. Czerskiej 14 na Dolnym Mokotowie.

Na sali stoją:

bębny TAMA Rock Star z podwójną stopą i zestawem blach Alchemy i Zildjan

dwa 100 wattowe, na dwóch 12' głośnikach, tranzystorowe wzmacniacze FENDER Frontman 212. Szczerze powiem, że nie słyszałem jeszcze sprzętu tej klasy z tak dobrym brzmieniem - polecam!

combo basowe na 15' głośniku + paczka LANEY 4x10'

do wokalu jest nagłośnienie o mocy 1000watt i dwa mikrofony Shure.

Pomieszczenie nie jest duże - około 15m2 ale wysokie i profesjonalnie wygłuszone - wcześniej było to studio radia Roxy FM!!! Bębny brzmią w nim bardzo selektywnie i potęrznia, a szczególnie stopa. Ze względu, że pomieszczenie jest niewielkie nie trzeba się głośno rozkręcać, żeby uzyskać fajne brzmienie.

Cena za godzinę kształtuje się od 15PLN do 25PLN w zależności od ilości rezerwowanych godzin.

Więcej informacji: cennik, terminarz, zdjęcia znajdziecie na www.ududzika.pl ZAPRASZAM!!!

Ostatnio zmieniony przez Dudzik dnia Pon Maj 09, 2011 10:31, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
Juhas
*Moderator

Wpisów: 983
Miasto: Łódź
Kapela: Neurotic
Solówki: -2
WpisWysłany: Sro Kwi 27, 2011 7:27    Temat wpisu: Re: Brakuje działu na forum.  Zacytuj zaznaczone      

Dudzik napisało:
Hej.

Wydaje mi się, że brakuje na forum działu pod tytułem SALE PRÓB i STUDIA NAGRANIOWE gdzie takie osoby jak ja mogły by reklamować swoją działalność.

www.ududzika.pl ZAPRASZAM!!!

A np. w ogłoszeniach

~user

Wpisów: 5
WpisWysłany: Wto Maj 03, 2011 12:12    Temat wpisu: Sala prób - Warszawa  Zacytuj zaznaczone      

Zapraszam do dobrze przygotowanej akustycznie sali prób mieszczącej się przy ul. Górczewskiej (skrzyżowanie z ul. Lazurową). Powierzchnia sali to 40m2. Obok znajdują się dwa sklepy spożywcze. W promilu ok 100m znajduje się pętla autobusowa, pętla tramwajowa, Tesco, stacja benzynowa Orlen, restauracja McDonald’s.
Sala wyposażona jest w zawodowy sprzęt takich firm jak Vox, Line 6, Hartke, Gretsh, Tama, Gibraltar, Amedia, Audix i inne.

Kontakt
530-848-716
daarqoo@autograf.pl
www.myspace.com/daarqoo
Ogląda profil użytkownika   
mstudio
~user

Wpisów: 1
Miasto: Warszawa
WpisWysłany: Czw Sty 19, 2012 11:12    Temat wpisu: Sala prób, realizacja teledysków, sesje foto, Warszawa  Zacytuj zaznaczone      

Oferuję salę prób, realizację teledysków, sesje fotograficzne.
Sala o powierzchni 60m2 , zaplecze sanitarne, parking, strzeżony zamknięty teren.
Mstudio
ul.Mińska 25 (Soho Factory)
tel. 500 368 697
http://mstudio6.republika.pl

Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Ogłoszenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: