|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Dudzik ~user
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 12:42 Temat wpisu: Sala prób U Dudzika |
|
|
Zapraszam do grania na mojej sali prób na ul. Czerskiej 14 na Dolnym Mokotowie.
Na sali stoją:
bębny TAMA Rock Star z podwójną stopą i zestawem blach Alchemy i Zildjan
dwa 100 wattowe, na dwóch 12' głośnikach, tranzystorowe wzmacniacze FENDER Frontman 212. Szczerze powiem, że nie słyszałem jeszcze sprzętu tej klasy z tak dobrym brzmieniem - polecam!
combo basowe na 15' głośniku + paczka LANEY 4x10'
do wokalu jest nagłośnienie o mocy 1000watt i dwa mikrofony Shure.
Pomieszczenie nie jest duże - około 15m2 ale wysokie i profesjonalnie wygłuszone - wcześniej było to studio radia Roxy FM!!! Bębny brzmią w nim bardzo selektywnie i potęrznia, a szczególnie stopa. Ze względu, że pomieszczenie jest niewielkie nie trzeba się głośno rozkręcać, żeby uzyskać fajne brzmienie.
Cena za godzinę kształtuje się od 15PLN do 25PLN w zależności od ilości rezerwowanych godzin.
Więcej informacji: cennik, terminarz, zdjęcia znajdziecie na www.ududzika.pl ZAPRASZAM!!! _________________ Zapraszam do mojej sali prób www.ududzika.pl
Ostatnio zmieniony przez Dudzik dnia Pon Maj 09, 2011 10:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 983 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -2 |
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 7:27 Temat wpisu: Re: Brakuje działu na forum. |
|
|
| Dudzik napisało: | Hej.
Wydaje mi się, że brakuje na forum działu pod tytułem SALE PRÓB i STUDIA NAGRANIOWE gdzie takie osoby jak ja mogły by reklamować swoją działalność.
www.ududzika.pl ZAPRASZAM!!! |
A np. w ogłoszeniach _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Daar Qoo ~user
|
Wysłany: Wto Maj 03, 2011 12:12 Temat wpisu: Sala prób - Warszawa |
|
|
Zapraszam do dobrze przygotowanej akustycznie sali prób mieszczącej się przy ul. Górczewskiej (skrzyżowanie z ul. Lazurową). Powierzchnia sali to 40m2. Obok znajdują się dwa sklepy spożywcze. W promilu ok 100m znajduje się pętla autobusowa, pętla tramwajowa, Tesco, stacja benzynowa Orlen, restauracja McDonald’s.
Sala wyposażona jest w zawodowy sprzęt takich firm jak Vox, Line 6, Hartke, Gretsh, Tama, Gibraltar, Amedia, Audix i inne.
Kontakt
530-848-716
daarqoo@autograf.pl
www.myspace.com/daarqoo |
|
|
|
|
|
|
mstudio ~user

|
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 11:12 Temat wpisu: Sala prób, realizacja teledysków, sesje foto, Warszawa |
|
|
Oferuję salę prób, realizację teledysków, sesje fotograficzne.
Sala o powierzchni 60m2 , zaplecze sanitarne, parking, strzeżony zamknięty teren.
Mstudio
ul.Mińska 25 (Soho Factory)
tel. 500 368 697
http://mstudio6.republika.pl _________________ Sala prób, studio nagrań, realizacja teledysków, sesje fotogaficzne.
www.mstudio6.republika.pl
tel.500 368 697 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|