|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 1002 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -2 |
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 4:33 Temat wpisu: Randall, GLX, a może coś innego? |
|
|
Cześć, mam do rozdysponowania jakieś 2000 zł.
Muszę kupić nowy piec, bo ten, co mam teraz(Peavey ValveKing) nie odpowiada mi. W ogóle nie pasuje mi jego brzmienie.
Dzisiaj byłem w kilku sklepach i ograłem kilka piecy(Fender Mexico).
Wstępnie wybrałem 2:
Randall RG75D G3 Plus
GLX FT - 3012R
Czy ktoś z Was miał z nimi coś do czynienia? Może mi ktoś opowiedzieć o nich?
Muzyka, no ogólnie pojęty rock(można posłuchać tu lub na www.neurotic.art.pl ).
Zależy mi na ładnym, szklankowym cleanie, najlepiej, żeby przypominał akustyczny jak najbardziej, a także na dobrym przesterze a'la Coma, Nirvana itp.
A może możecie polecić coś innego? Oczywiście w tym przedziale cenowym  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła?
Ostatnio zmieniony przez Juhas dnia Wto Maj 04, 2010 10:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 840 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 6:34 Temat wpisu: |
|
|
A ile chcesz za tego Valva?? Moze go od Ciebie kupie. _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 9:06 Temat wpisu: |
|
|
| Randall RG50 TC? To już full lampka, a z tego co pamiętam, to za taką kwotę można go już wyrwać. |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 1002 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -2 |
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 10:06 Temat wpisu: |
|
|
Sadam, jeszcze nie czas o tym gadać, ale tak celuję w 1700.
Winter, a to się nada do tego, co gram?  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 4:13 Temat wpisu: |
|
|
| Nie wiem, to byś musiał obadać, bo Randalle w ogólności mają dość charakterystyczne przestery, takie drobnoziarniste. Sam się kiedyś do niego przymierzałem, ale znam go tylko z próbek z neta, nie miałem okazji ograć. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Forum
» Sprzęt |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Strona 1 z 1 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|