| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 478 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 12:02 Temat wpisu: Przystanek Woodstock 2008 |
|
|
| Już oficjalnie wiadomo - znowu zobaczymy się na Woodstocku w tym roku. Niestety póki co jest jeszcze bardzo mało informacji na ten temat. Wybiera się ktoś? Można by zorganizować małe NewBandzowe spotkanie ;-) |
|
|
|
|
|
|
Heretyk ~user
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 12:04 Temat wpisu: |
|
|
Wybierać, to się ja wybieram, a co z tego wyjdzie to zobaczymy
Jeżeli uda mi się pojechać z kumplem na koncert Judas Priest na Słowację, to myślę że Woodstock przy tym to będzie 100% akcja - a wszystko zależy od kasy
Ave _________________ Brak bo był za duży i się systemowi nie podobało  |
|
|
|
|
|
|
Somefour ~user

|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 12:19 Temat wpisu: |
|
|
| A to plotki że w tym roku nie będzie woodstocku znów okazują się bujdą? Wiadomo już coś o tegorocznym woodstocku ? |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 12:46 Temat wpisu: |
|
|
Na oficjalnej stronie napisano i wiadomo tyle, ze odbędzie się 1 i 2 sierpnia  |
|
|
|
|
|
|
Miodek ~user
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 4:04 Temat wpisu: |
|
|
No i bedzie zarabiscie. Nawet jak nie bedzie kasy, to sie znajdzie. Musi sie znalezc. A o znalezieniu czasu nawet nie ma co mowic, bo termin 1 i 2 sierpnia jest dla woodstokowiczow tym, czym 20 maj dla przystepujacych do 1 Komunii:-). Woodstock musi byc az do konca swiata, bo jak go nie bedzie to bedzie katastrofa. Do zobaczenia!  _________________ Jutro bede duzy, dzisiaj jestem maly |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 12:17 Temat wpisu: |
|
|
wsiadam w pociąg _________________ ¯yjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
Glizda ~user

Dołączył: 13 Lut 2008 Wpisów: 116 Miasto: okolice Bielska-Białej Kapela: Agrressour
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 1:16 Temat wpisu: |
|
|
Bruudstock
ja jakos nie przepadam za tym festiwalem. i za owsiakiem _________________ rock hard my firend |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 2:54 Temat wpisu: |
|
|
ja tam brudny w ogole nie bylem po zeszlym roku  |
|
|
|
|
|
|
Glizda ~user

Dołączył: 13 Lut 2008 Wpisów: 116 Miasto: okolice Bielska-Białej Kapela: Agrressour
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 3:29 Temat wpisu: |
|
|
czyscioszek sie znalazl  _________________ rock hard my firend |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 5:42 Temat wpisu: |
|
|
| po prostu zdarza mi sie chciec iść umyć ;d |
|
|
|
|
|
|
Glizda ~user

|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 7:35 Temat wpisu: |
|
|
jak nie byles brudny po bruudstocku to gratuluje jak ja umylem wlosy po tyskim to woda wygladala jak przefiltrowana przez wegiel ;p _________________ rock hard my firend |
|
|
|
|
|
|
dredzik ~user

|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 6:56 Temat wpisu: |
|
|
Ostatni Wood..byl zarobisty...byla gruba impreza.Ogolnie jest klimacik spoko ludze..przynajmniej jest kulturka a nie jak na Techn-imprezach..dotkniesz kogos i odrazu w papsko...Tu jest przynajmniej kulturka, przewrocisz sie wybijesz zeba lub rozwalisz komus nos z lokcia poda CI reke i bawisz sie z nim dalej.
Pozdrawiam woodstokowiczow:)
P.S a co do spotkania NewBandzowe jestem za...wystarczy sie umowic..gdzie sie spotykamy i imprezujemy raze.. w grupie razniej nie?  _________________ Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
Wyruszyliśmy ratować świat |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 7:21 Temat wpisu: |
|
|
Ja szczerze powiem mam dosyć takich imprez po pierwszym reaktywowanym Jarocinie. Chociaż wstyd się przyznać, ale na Woodstocku nigdy nie byłem. Może bym i się wybrał, jeśli tak to na bank samochodem będę
Ale jak niektórzy tu, jestem burżujem i pod namiot nie jadę na pewno  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 8:53 Temat wpisu: |
|
|
| Juhas masz byc ;-) A gdzie sie spotkamy? Budek z browarami bylo w chuj, wiec trudno bedzie. Można by w wiosce kryszny, ale tam śmierdzi tym żarciem z wodorostów. Jak tak dalej pojdzie, to przy hurtowni sie spotkamy ;d |
|
|
|
|
|
|
dredzik ~user

|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 9:40 Temat wpisu: |
|
|
Tyle to sie zgadamy gdze...lepiej wziasc spiwor bo w namiocie ktos musi przebywac zeby jakis "bez dommny" nie zjawil  _________________ Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
Wyruszyliśmy ratować świat |
|
|
|
|
|
|
|