| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
meffcio ~user

Dołączył: 03 Lip 2008 Wpisów: 29 Miasto: Komorowo ;f Kapela: Emptiness Solówki: 1 |
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 8:31 Temat wpisu: Prośba o usunięcie zespołu |
|
|
Wiem, że temat był pewnie wałkowany kilkakrotnie, ale kiedyś zgłaszana prośba nie została zrealizowana, a i nie zauważyłem wydzielonego tematu do spraw tego typu.
Chciałbym zgłosić ponowną prośbę o usunięcie mojego zespołu Emptiness. Zespół już dawno przestał istnieć, jest nowy, i z tego względu chcę to uaktualnić w profilu. _________________ "Gitara ma więcej punktów G niż kobieta!"
PNEUMOCOCKS! |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 1002 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -2 |
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 9:10 Temat wpisu: Re: Prośba o usunięcie zespołu |
|
|
A nie da się tego po prostu przeedytować? _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
meffcio ~user

Dołączył: 03 Lip 2008 Wpisów: 29 Miasto: Komorowo ;f Kapela: Emptiness Solówki: 1 |
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 9:25 Temat wpisu: |
|
|
A da się nazwę edytować? Nie. _________________ "Gitara ma więcej punktów G niż kobieta!"
PNEUMOCOCKS! |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 1002 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -2 |
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 9:30 Temat wpisu: |
|
|
Faktycznie. Moderatorzy nie mają takiej możliwości, musisz napisać do Qby: http://www.kapela.info/profile.php?mode=viewprofile&u=quba
bo to można zrobić jedynie chyba tylko z poziomu bazy danych. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
meffcio ~user

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 9:08 Temat wpisu: |
|
|
Hyhy, pisałem wczoraj, i jak na razie nic ;p _________________ "Gitara ma więcej punktów G niż kobieta!"
PNEUMOCOCKS! |
|
|
|
|
|
|
|