|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Prawdol ~user
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 6:22 Temat wpisu: Problemy z przesyłaniem danych z keyboardu na komputer. |
|
|
Witam.
Mam keyboard Yamaha PSR E413, chciałbym go podłączyć do komputera. Sęk w tym, że przez kabel USB-podłączając według instrukcji mogę tylko przeysłać pliki midi w jedną stronę z komputera na keyboard. Natomiast w odwrotną stronę mogę przesłać tylko pliki kopii zapasowych, z którymi nic nie mogę zrobić. Chciałbym móc przesyłać zapisane melodie z keyboarda na kompa, a potem obrabiać je np w adobe audition.
Ponadto nie wiem też jak wykorzystać keyboard jako klawiaturę sterującą w programie Fruity Loops 8. Jak mam to podłączyć i skonfigurować ? Czy da się to zrobić przez zwykły kabel USB typu AB, czy muszę coś dokupić ?
Z góry dzięki za odpowiedzi. |
|
|
|
|
|
|
parasol ~user
|
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 10:48 Temat wpisu: |
|
|
a nie bylo w pudelku zadnych instalek do yamahy? _________________ www.sklepgama.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Forum
» Sprzęt |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Strona 1 z 1 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|