Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Problem z wczytywaniem styli z SD do Casio WK3800

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Klawisze
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
robiplach
~user

Wpisów: 1
Miasto: wrocław
WpisWysłany: Sob Sie 29, 2009 9:00    Temat wpisu: Problem z wczytywaniem styli z SD do Casio WK3800  Zacytuj zaznaczone      

Poczytałem tu na forum o Casio i z wieloma insynuacjami zgadzam się
do bólu. Ale niestety przydarzył mi się taki klapator i chciałem się nim troszkę pobawić. Może ktoś naprowadzi mnie jak sobie poradzić z problemem wczytywania z nośników typu dyskietka, karta SD. Takowe czytniki posiada
WK3800.

*Moderator

Wpisów: 839
Miasto: Zgierz/Łódź
Kapela: Northern Lights
Solówki: 2
WpisWysłany: Nie Sie 30, 2009 7:54    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Piszac poradzic co masz na mysli? Jak sprawic aby to poprostu dzialalo i spelnialo swoja funkcje tak? Hmmm no w sumie nie jest to nic trudnego Wkladasz dyskietke i naciskasz SEND albo cos w stylu wlasnie przegrywania (tylko nie REC!!) Po przeslaniu musisz to zapisac w jakims banku w klawiszkach i pozniej mozesz odpalac kiedy i jak zechcesz. Do poki masz np baterie wlozone w klawiszkach to mozesz nawet go odczepic od zasilacza i one nie znikna przez jakies tam 20 min lecz bez baterii padaja szybo. Co do nagrywania. Mozesz spam nagrac takiutwor, wciskajac poprostu REC i grajac. Mozna jeszcze mysle zciagnac z internetu gotowe kawalki ktore poprostu wgrywasz na dyskietke w kompie. Mimo wszystko to jest juz dosc stara technologia ale mimo wszystko fajna Pozdrawiam!!!
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Klawisze Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: