|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 7:33 Temat wpisu: |
|
|
| Winterstorm napisało: |
Kapeczkę ¼le się wyraziłem. Chodzi mi o to, że nie jest mu na początek potrzebna Ela Zapędowska czy jakiś inny full pro który mu zgarnie dwie stówy za godzinę, tylko ktoś, kto się zna na rzeczy, a jest też dostępny finansowo. No chyba, że kolega jest burżuj, to sobie może poszukać jakiegoś profesjonalistę. |
Też bez przesady
Ja się uczę u profesjonalisty i płacę 80 zł miesięcznie(4 razy w miesiącu)
Najlepiej niech poszuka w domach kultury. Znajdzie nauczycieli za 5 zł za lekcje, a też i za 20 zł. Generalnie to jest moja trzecia. Z pierwszej w ogóle nie byłem zadowolony, bo jej nie rozumiałem. Druga mnie wyciągnęła i poprawiła, ale to nie była profesjonalna nauczycielka, a moja aktualna, no cudo  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Ciastek ~user
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 8:58 Temat wpisu: |
|
|
| Burżujem to ja raczej nie jestem. Tylko szukam nauczyciela, który zna się na rzeczy.Dwa lata temu chodziłem do domu kultury i uczyłem się tam grać na gitarze ale po pół roku gówno umiałem bo gość już od razu na pierwszej lekcji uczył mnie grać akordami i nie wiedział co to jest tabulatura. Dopiero po pół roku był nowy nauczyciel i znał się na rzeczy.Wiedział jak podejść do nauki i nauczył mnie wielu rzeczy za ,które mu jestem wdzięczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|