| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 10:32 Temat wpisu: |
|
|
\,,/AvE\,,/ NB !!!!  _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Nie Gru 17, 2006 12:03 Temat wpisu: |
|
|
PS: to jak bedzie z tymi plikami GP ??
PS: chodzi mi generalnie o fakt iz mam wlasny kawalek zapisany na GP a moj zespol tego nie zagra bo hmmm jakby to powiedziec nie ich styl. To jest raczej wedlog mnie ciezszy kawalek no ale sami wiecie jak to brzmi na GP, distortion brzmi jakby pierdzial a (x) to jak pukanie o lawke w parku, i chcialbym prosic jakas kapele o zagranie go i wyslanie mi nagrania. O ile jest to mozliwe to blagam o zgloszenia na gadu ktore jest w opisie user ow WIELKIE PLS!!!!
\,,/AvE\,,/ _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: £ód¼ Kapela: Testowy
|
Wysłany: Nie Gru 17, 2006 10:43 Temat wpisu: |
|
|
To napisz to w dziale dot. gp  |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Wysłany: Pon Gru 18, 2006 6:25 Temat wpisu: |
|
|
Dzieki wielkie \,,/AvE\,,/ _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
Jafet ~user
Dołączył: 03 Lut 2007 Wpisów: 61 Miasto: Nowa Ruda Kapela: Trepanacja Solówki: 1 |
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 1:21 Temat wpisu: |
|
|
napisałem na ten temat w offtopic, ale sadam doradził żebym napisał tutaj chodzi o to zeby założyć shoutbox, zdaje mi sie że to by wprowadziło troche do forum i przenoszono by temaaty z tamtąd na forum  |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: £ód¼ Kapela: Testowy
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 8:20 Temat wpisu: |
|
|
£okej, zrobie, ale to troche potrwa Cierpliwości, młody padawanie. |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 478 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 11:34 Temat wpisu: |
|
|
| Tak więc shoutbox powstał na życzenie. Czekamy na kolejne propozycje dodatków, ulepszeñ, usprawnien. Mamy swiadomość, ze nigdy nie jest tak, by nie moglo być jeszcze lepiej. |
|
|
|
|
|
|
gracjanaz ~user
Dołączył: 30 Kwi 2007 Wpisów: 17 Ostrzeżeń: 1 Miasto: GLUBCZYCE
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 4:12 Temat wpisu: |
|
|
skoro bedziemy miec euro 2012 to ja popronuje konkurs na hymn euro 2012 _________________ HEJKA TU REDAKTOR |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 4:15 Temat wpisu: |
|
|
A co dostanie zwyciesca??  _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
gracjanaz ~user
Dołączył: 30 Kwi 2007 Wpisów: 17 Ostrzeżeń: 1 Miasto: GLUBCZYCE
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 4:19 Temat wpisu: |
|
|
ja dalam pomysl a naczelni powinni sponsorowac nagrody _________________ HEJKA TU REDAKTOR |
|
|
|
|
|
|
Kisioł ~user

|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 6:31 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | ja dalam pomysl a naczelni powinni sponsorowac nagrody | A mój ojciec powinien mi zasponsorować ściankę z Marshalli, o! _________________ Ten post posiada atest PZH
Był testowany na zwierzętach |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 478 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 6:38 Temat wpisu: |
|
|
| na konkursy jeszcze przyjdzie czas. Poki co skupmy sie na rzeczach wazniejszych |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 10:46 Temat wpisu: |
|
|
Chcemy RSS! _________________
 |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 2:16 Temat wpisu: |
|
|
Wpadlem sobie na pewien pomysl. Co wy na to aby zrobic sobie tutaj male pole bitwy??? Mianowicie chodzi mi o to by zrobic sobie np pojedynki gitarowe, basowe, klawiszowe, perkustyjne, nawet i wokalne czemu nie ??? Zarejestrowanych jest duzo userow wiec bedzie z kim wybierac. Powiedzmy ze jakis x bedzie chcial wyzwac na pojedynek jakiegos y. Wyzywa go, jesli ten nie stchurzy to kazdy z nich pisze jakis kawalek, badz coveruje czyjs i wfrzuca na strone. Robiona jest sada i urzytkownicy decyduja kto wygral. Powiedzmy za wygrana walke dostaje sie nie wiem gwiazdke albo cos takiego to akurat najmniej istotne. Co wy na to ?? _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Pią Lis 16, 2007 5:01 Temat wpisu: |
|
|
można by tego spróbować _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
|