|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 468 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 7:03 Temat wpisu: |
|
|
bo nie zostala jeszcze napisana  |
|
|
|
|
|
|
meffcio ~user

Dołączył: 03 Lip 2008 Wpisów: 15 Miasto: Komorowo ;f Kapela: Emptiness Solówki: 1 |
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 9:53 Temat wpisu: |
|
|
Oja Szanowny Naczelny wszystko od podstaw projektował i pisał? Jak tak to pozazdrościć chęci i cierpliwości  _________________ "Gitara ma więcej punktów G niż kobieta!" |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 468 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 10:54 Temat wpisu: |
|
|
Tak, wszystko oprocz forum Z poczatku wspolpracowal ze mna jeszcze zupa, ale jego szlag trafil i nie mam z nim kontaktu. Po sesji wezme sie za wszystkie moje strony, to i tutaj odswieze  |
|
|
|
|
|
|
Hekt-X ~user
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 5:03 Temat wpisu: |
|
|
| Nie wiem czy ktoś już coś takiego proponował, ale w dziale z wykonawcami, można by do Rock/Metal/Punk dorzucić Rapcore, bo w sumie widziałem tam już temat z Sekaku, a sam znam sporo rapcore'owych kapel, które mógłbym przedstawić. |
|
|
|
|
|
|
rOck ~user

|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 3:05 Temat wpisu: |
|
|
tak samo jak w "Jazz/Blues/Soul" można by dorzucić Funk myślę,że znajdzie się paru amatorów tego gatunku (zwłaszcza wśród basistów) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|