Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
pomocy z wyborem.

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Gitara Basowa
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aaaa
~user

Wpisów: 1
WpisWysłany: Nie Lis 08, 2009 2:02    Temat wpisu: pomocy z wyborem.  Zacytuj zaznaczone      

Mieszkam w Angli. Gitary nie są bardzo drogie bo ok...100-120 funtów. wszystko było by w porzątku gdyby nie to ze... jestem tooootalnym nobem. Mam 14 lat i zawsze chciałam grac. no i teraz tak... boję się ze kupię jakiś syf i niebędę mogła poorządnie grać... rodzice tez sie nie znaja. ja juz od dawna chodzę po stronach ale wciąż nic niewiem jak sie upewnic ze to dora gitara nic niewiedząc. mam na oku jedną z gitar yamahy. E Series. niewiem, jezeli ktos jej uzywa lub zno to czy moze powiedzieć czy to dobre??
proszę ![/img]

*Moderator

Wpisów: 982
Miasto: Łódź
Kapela: Neurotic
WpisWysłany: Nie Lis 08, 2009 8:21    Temat wpisu: Re: pomocy z wyborem.  Zacytuj zaznaczone      

Na tej stronie było mnóstwo takich tematów. Poszukaj i poczytaj, a dowiesz się dość sporo.
~user

Wpisów: 320
Miasto: Bielsko-Biała
WpisWysłany: Pon Lis 09, 2009 12:15    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Napisz, co Cię dokładnie interesuje, przede wszystkim jaki rodzaj muzyki. I ile chcesz dokładnie na gitarę przeznaczyć. Jak masz już jakieś upatrzone konkretne modele, to napisz które. I wtedy będziemy myśleć
Ogląda profil użytkownika   
Capricorn
+Redaktor

Wpisów: 232
Miasto: £ask
Solówki: 3
WpisWysłany: Sro Lis 11, 2009 12:37    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

No cóż ja przez dłuższy czas używałem yamahy eg 112. Całkiem fajna gitarka dla początkujących i średnio zaawansowanych. Jeśli chodzi o cięższą muzę to yamaha erg 121. Na początek gitara yamahy nie jest zła. Za dość niedużą kasę masz instrument godny zaufania. Zdecydowanie omijaj super zestawy dla początkujących gdzie masz gitarę + piec + efekt za grosze. Taki zestaw nadaje się co najwyżej do polania benzyną i efektownego spalenia.
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Gitara Basowa Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: