| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Clay ~user
|
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 5:29 Temat wpisu: Pomocy w zdobyciu Basu. |
|
|
Witam,
Chce kupić pierwszy bas i odziwo nie chcę was prosić o rady itp bo przewertowałem całe forum i wiem w czym wybierać mniej więcej. Problem w tym że nigdzie nie mogę dorwać takiej gitary jaką chce mianowicie Washa T14, lub jakiegoś Mayonesa kasa jaką dysponuję to około 600 zł piec już kupiłem 50W i teraz poluję właśnie na gitarę. Ale wszędzie tylko nówki;/ Może jakiś wasz znajomy bąd¼ wy sprzedajecie? Jest jeszcze opcja że może w jakimś komisie w waszej okolicy sprzedają tenże model bąd¼ coś równie dobrego w tej cenie. Ja bym oczywiście przesłał wcześniej pieniądze i opłacił przesyłkę Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedzi i być może rady gdzie szukać Ewentualnie może jakieś modele bardziej dostępne? Umieściłem to również w targowisku by ludzie przeglądający tylko je bąd¼ zakładający konta tylko po to by się ogłosić też widzieli i w sumie przez przypadek ponieważ gdy się rozmyśliłem niechcący kliknąłem wyślij:P |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 8:43 Temat wpisu: |
|
|
Poczekaj trochę, na allegro na pewno coś się pojawi w koñcu  |
|
|
|
|
|
|
Clay ~user
|
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 8:45 Temat wpisu: |
|
|
| Problem w tym że nie mam czasu:) |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 8:49 Temat wpisu: |
|
|
To znaczy? Trasę koncertową jakąś grasz czy co?  |
|
|
|
|
|
|
Clay ~user
|
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 9:01 Temat wpisu: |
|
|
| W sylwka mamy pierwszy koncert a ja laik jestem grałem na elektryku ale rytmicznego a że mnie elektryk nie kręcił(kręcił najmniej z zespołu) wieć jak odpadł nam basista ja się za to biorę. Ewentualnie może być Wash 120 |
|
|
|
|
|
|
|