| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kabanos ~user
|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 11:15 Temat wpisu: Pomocy |
|
|
| No więc sprawa wygląda tak . Mam 15 lat , uczęszczam do szkoły muzycznej od 2 lat . Gram na gitarze elektrycznej , jednak jest pewien zespół któremu brakuje basisty . Zainteresowałem się i nie wiem co wybrać ... Czy zacząć grę na basie ? Dokładniej chodzi mi to co łatwiejsze : elektryk czy bas ? Wiem że to dwa różne instrumenty , aczkolwiek chodzi mi na czym łatwiej się nauczyć grać itp |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 983 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -2 |
Wysłany: Sob Kwi 23, 2011 9:46 Temat wpisu: Re: Pomocy |
|
|
A czym się łatwiej jeździ? Mercedesem, czy Volvo?
Jednym się będzie jeździło lepiej Mercedesem, drugim Volvo. Poza tym nazywaj normalnie tematy. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Capricorn +Redaktor

Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 9:16 Temat wpisu: |
|
|
Osobiście znam gościa który w jednym zespole gra na basie w innym na elektryku. Jeśli masz kase i możliwości to graj sobie na gitarce a w zespole udzielaj się na basie. Udam że pytania co jest łatwiejsze nie było. Jeśli chcesz iść na łatwiznę to kup sobie cymbałki. _________________ Oh Sacreblueee!!!! |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 983 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -2 |
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 11:02 Temat wpisu: |
|
|
| Capricorn napisało: | | Osobiście znam gościa który w jednym zespole gra na basie w innym na elektryku. |
Np. basista Neurotic ;P
| Cytat: | | Udam że pytania co jest łatwiejsze nie było. Jeśli chcesz iść na łatwiznę to kup sobie cymbałki. |
Albo trójkąt. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
|