|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Smolar94 ~user
|
|
|
|
|
HartShiva ~user

|
Wysłany: Czw Paź 27, 2011 2:39 Temat wpisu: |
|
|
Nie wiem którym z nich jesteś Ty- zakładem, że ten po lewej stronie w łańcuchu. Na wstępie zaznaczę, ze nie jestem żadnym znachorem, a taki rodzaj muzyki kompletnie mi się nie podoba.
Starasz się trafiać w dźwięki i na 80% wychodzi Ci to. Przy wyższych partiach zaciska Ci się gardło jakbyś coś( ) połykał( zauważalne to jest nawet na filmie). Widać, że starasz się śpiewać, ale nie masz jakoby "szlifu". Śpiewaj więcej na tzw. przeze mnie "czystym głosie", nagrywaj się i, jeśli masz słuch, staraj się poprawiać to, co jest źle. To forum, jak i wiele innych powinno Ci znacznie pomóc. Popracuj nad głosem czystym i mocnym, z przepony. Na jutubie jest fajny murzyn i on trochę podpowiada, wystarczy wpisać "how to sing" czy tym podobne hasła. Nie rób nic na siłę, staraj się określić i śpiewaj podobne Twym możliwościom songi:P Mama nadzieję, że na cfelcia nie wyszedłem:) Pokój i dobro! |
|
|
|
|
|
|
JanSDMF ~user
|
|
|
|
|
czokomysz ~user
|
|
|
|
|
Volfgar ~user

Dołączył: 21 Gru 2011 Wpisów: 16 Miasto: Brzeg Kapela: Frosthammer
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 4:31 Temat wpisu: |
|
|
Będzie głośno i agresywnie. Niestety krótko, bom zapomniał słów (ale i tak piosnka podoba mi się tylko do momentu, w którym skończyłem).
http://www.youtube.com/watch?v=sWBEpgXSdkk
P.s. Wiem, że czasem nierówno wchodziłem w "bit". ;D _________________ ...a później to ją będę lizał. |
|
|
|
|
|
|
Tysia ~user
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 8:01 Temat wpisu: |
|
|
hej:) co myślicie? piosenka mojego autorstwa:) amator ze mnie:) ale, ze ostatnimi czasy nie wiem sama co o sobie sądzić, to oddaję się w wasze ręce:)
http://www.speedyshare.com/file/8GBRe/eden.mp3 |
|
|
|
|
|
|
JanSDMF ~user
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|