| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tayger92 ~user
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 11:31 Temat wpisu: Pisze teksty byłbym wdzieczny gdyby ktoś je ocenil |
|
|
| witam pisze od nie dawna teksty o miłości założyłem blog aludzie oceniaja nawet kilku raperów z mojego miasta sie pozytywnie wyowiedzieli ale chciałbym by ktoś jeszcze .ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA I O ZOSTAWIENIE KOMENTA PROSZE OTO LINK: www.tayger92.blog.pl dziekuje z góry |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 5:41 Temat wpisu: |
|
|
Nie czytałem wszystkich, bo bym chyba umarł, ale takie pierwsze zarzuty:
-ORTOGRAFIA!
-rytmika czasem Ci się sypie, rymy takoż nie zawsze idealnie wychodzą
-teksty są o TYM SAMYM. I nie chodzi tylko o tematykę miłości, one generalnie wszystkie brzmią tak samo, te same rymy, te same słowa i frazy. No nuda jednym słowem.
Pracuj, jeszcze długa droga przed Tobą. |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 6:19 Temat wpisu: |
|
|
Nie wiem ile masz lat, ale jesli wiecej niz 12 to powiem krótko: tragedia. Jak kolega wspomniał, wiersze są takie same i pod względem tematyki oraz wytartych fraz i niektórych rymow. Same w sobie tez nie są jakieś górnolotne, ot takie w stylu "miałem - chciałem". Jesli to mają być teksty do piosenek to jak kolega juz wspomniał rytmika zdecydowanie kuleje.
To chyba tyle  |
|
|
|
|
|
|
mazdah +Redaktor

Dołączył: 01 Gru 2006 Wpisów: 129 Miasto: Kalisz Kapela: The Removal Machine
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 10:02 Temat wpisu: |
|
|
Bardzo kiepsko. _________________ www.basoofka.net
"If you play a wrong note, then shame on you, but if you play the wrong note twice, then you're playing jazz" |
|
|
|
|
|
|
|