| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
konane1992 ~user

|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 4:22 Temat wpisu: Pierwsze kawałki |
|
|
Mam pytanie. Czy moglibyscie polecic mi jakies fajne, sredniozaawansowane* kawalki na gitare elektryczna? Chodzi mi o cos a'la Stairway to Heaven, Nothing Else Matters, czy Fade to Black.. Caly czas szukam czegos ciekawego i dowiaduje sie, ze jest albo za bardzo przestrojone, albo sam autor uzywal miliona przesterow i nie chce mi sie nawet w to bawic.. Chodzi mi o cos szybszego i ciezszego :p
I drugie pytanie: skad moge sciagac podklady do piosenek? Mam na mysli perkusje, bas, druga gitare ewentualnie klawisze, wiecie o co mi chodzi :p
Z gory dziekuje :) _________________ Washburn A20 + Roland Cube 30x |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 8:45 Temat wpisu: |
|
|
proponuje taby w gpt _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Amy ~user
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 11:55 Temat wpisu: |
|
|
No taby w GP to dobry pomysł, jest jeszcze jeden serwis... http://www.guitarbt.com/index.php?page=dl_list Tutaj są różne podkłady, dużego wyboru nie ma, ale te popularne na pewno tu znajdziesz. Kawałków do grania najlepiej samemu szukać No i przestrajanie nie powinno być problemów, bo wielu gitarzystów używa obniżonego stroju żeby brzmienie było cięższe  |
|
|
|
|
|
|
Dante ~user
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 10:13 Temat wpisu: |
|
|
chyba, że komuś zwyczajnie się nie chce przestrajać do każdego kawałka... _________________ "Większość ludzi nie rozpoznałaby dobrej muzyki nawet jakby do nich podeszła i ugryzła ich w dupę" / Frank Zappa |
|
|
|
|
|
|
rOck ~user

|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 9:51 Temat wpisu: |
|
|
ja bym proponował into do kawałka System of a down - A.T.W.A. Naprawde bardzo fajna piosenka i bardzo łatwa(potrzebujemy tylko dwuch pierwszy palcy położonych na pierwszej i czwartej strunie ) |
|
|
|
|
|
|
|