|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
todler ~user
|
Wysłany: Wto Kwi 05, 2011 9:19 Temat wpisu: Ocena |
|
|
Cześć. Od dawna chciałem zacząć grać na perkusji no ale tak się złożyło, że mieszkam w bloku i nie miałem warunków, lecz teraz mam garaż i pasja znów wróciła. Teraz nasuwa się prośba do Was, moglibyście podać mi linki jakiś perkusji dla początkujących? Z tego co wyczytałem na forum dobre są Mapex'y, znalazłem taką:
http://allegro.pl/mapex-voyager-standard-perkusja-od-ss-i1547271470.html |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 840 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 9:12 Temat wpisu: |
|
|
Wiesz stary, bębniarzem nie jestem ale zapewniam Cie, że NOWY zestaw za taką małą kasę brzmi jak karton i kij golfowy napierdalający w styropian... To, że ładnie go opisali w necie i porobili jakieś ładne zdjęcia to zwykła przynęta. Zacznijmy od tego ile masz naszych polskich złotych na garki. Mów co chcesz ale w tym przedziale cenowym, a oczywistym jest, że przecież będziesz chciał dokupić do tego blaszki, raczej wchodzi tylko w grę używany sprzęt. Raz, że będzie dużo lepszej jakości niż nówka za tą samą cenę a dwa, że będzie już ograny i lepiej brzmiący niż bębny ze sklejki do palenia w piecu.
Zapodaj jak stoisz z pieniąchami i pomyślimy co dalej, bywaj! _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Forum
» Perkusja |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Strona 1 z 1 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|