Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Ocena

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Perkusja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
todler
~user

Wpisów: 1
Miasto: Krasnystaw
WpisWysłany: Wto Kwi 05, 2011 9:19    Temat wpisu: Ocena  Zacytuj zaznaczone      

Cześć. Od dawna chciałem zacząć grać na perkusji no ale tak się złożyło, że mieszkam w bloku i nie miałem warunków, lecz teraz mam garaż i pasja znów wróciła. Teraz nasuwa się prośba do Was, moglibyście podać mi linki jakiś perkusji dla początkujących? Z tego co wyczytałem na forum dobre są Mapex'y, znalazłem taką:
http://allegro.pl/mapex-voyager-standard-perkusja-od-ss-i1547271470.html
Ogląda profil użytkownika   
SadaM
*Moderator

Wpisów: 840
Miasto: Zgierz/Łódź
Kapela: Northern Lights
Solówki: 2
WpisWysłany: Sro Kwi 06, 2011 9:12    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Wiesz stary, bębniarzem nie jestem ale zapewniam Cie, że NOWY zestaw za taką małą kasę brzmi jak karton i kij golfowy napierdalający w styropian... To, że ładnie go opisali w necie i porobili jakieś ładne zdjęcia to zwykła przynęta. Zacznijmy od tego ile masz naszych polskich złotych na garki. Mów co chcesz ale w tym przedziale cenowym, a oczywistym jest, że przecież będziesz chciał dokupić do tego blaszki, raczej wchodzi tylko w grę używany sprzęt. Raz, że będzie dużo lepszej jakości niż nówka za tą samą cenę a dwa, że będzie już ograny i lepiej brzmiący niż bębny ze sklejki do palenia w piecu.

Zapodaj jak stoisz z pieniąchami i pomyślimy co dalej, bywaj!

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Perkusja Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: