| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kajtosz ~user
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 1002 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -2 |
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 8:27 Temat wpisu: Re: Ocena Głosu |
|
|
Oczywiście, czemu nie? _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Kajtosz ~user
|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 9:02 Temat wpisu: |
|
|
| a na razie jak jest? |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 9:07 Temat wpisu: |
|
|
| Kajtosz napisało: | | a na razie jak jest? |
Z tego nagrania wnioskuję, że przyda Ci się kilka lekcji. Id¼, nauczyciel posłucha i wypowie się profesjonalnie. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Capricorn +Redaktor

Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 10:21 Temat wpisu: |
|
|
Zdecydowanie jest taka potrzeba Spiewasz zupełnie amatorsko więc nie dziw się że brzmi to dość kiepsko i do tego chyba miałeś katar jak to nagrywałeś.Nauczyciel podpowie Ci jak poprowadzić swój głos żeby to jakoś brzmiało. Emisji głosu, używania przepony i wielu ćwiczeñ pod okiem nauczyciela nie zastąpi Ci kurs internetowy czy filmiki z youtube'a. Ogólnie pytanie jest dość dziwne to tak jak byś zapytał " wydaje mi się ze mam głupią gębę, czy myślicie że powinienem się z nią pokazywać ludziom ?" Człowieku id¼ i śpiewaj tylko najpierw się naucz. Powodzenia!! _________________ Oh Sacreblueee!!!! |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 10:32 Temat wpisu: |
|
|
| Capricorn napisało: | | Ogólnie pytanie jest dość dziwne to tak jak byś zapytał " wydaje mi się ze mam głupią gębę, czy myślicie że powinienem się z nią pokazywać ludziom ?" |
O kurwa! Lepiej bym tego nie określił!
ROTFL!
Rozwaliłeś mnie totalnie, nominuję ten tekst do tytułu tekstu stulecia!  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
|