|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
haxalot ~user
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 11:52 Temat wpisu: ocena barwy glosu |
|
|
siemka
chciałbym żeby ktos ocenił barwę mojego głosu
tutaj krótka próbka, chciałbym wiedzieć czy nadam sie do kapeli rock/hardrock
[url]
http://nanoworld.republika.pl/high.mp3 [/url]
z góry dziękuję _________________ long live rock and roll |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 1002 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -2 |
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 8:58 Temat wpisu: Re: ocena barwy glosu |
|
|
Przede wszystkim ocenianie barwy głosu ma taki sam sens, jak ocenianie, czy ktoś ma ładną twarz, czy nie.
Jednemu się będzie podobało, innemu nie i tak jest zawsze.
Natomiast, jeśli chodzi o klasyfikację - to śpiewaj co chcesz i nie ograniczaj się niczym. Po co w ogóle takie pytania "czy się nadaje". Jeśli chcesz to robić, to to po prostu rób, jeśli znajdą się ludzie, którzy będą chcieli tego słuchać albo i nawet za to płacić, to będzie znaczyło, że się nadajesz.
Co do samego stylu śpiewania mam wrażenie, że robisz to ¼le. Zaciskasz się, żeby uzyskać chrypę. Nie rób tego. Możesz śpiewać całkiem nie¼le, więc id¼ na kilka chociaż lekcji śpiewu, a wyniesiesz bardzo dużo. Tylko się kurwa nie zaciskaj.
Co do muzyki, w jakiej bym Cię widział(chociaż powtarzam, śpiewaj se nawet disco polo, jeśli chcesz), to blues, blues-rock i heavy metal(chociaż nie wiem, jak u Ciebie z wysokimi d¼więkami, ale podejrzewam, że dobrze). _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Forum
» Wokal |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Strona 1 z 1 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|