| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 1002 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -2 |
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 9:34 Temat wpisu: |
|
|
| Iglo napisało: | Wlasnie co do koncertu takiego grubszego niż d¼więki z samych piecyków... a mianowicie jak podłączyć piec pod sprzęt grający w jakims klubie czy sali widowiskowej i co jest potrzebne do takiego wiekszego przedsięwzięcia oprócz wódki dziwek i koksu, bo to juz wiem  |
Wódka, dziwki koks i nagłośnieniowiec
Nie, no kolo bierze mikrofony ustawia je przy piecach i perce, mikrofony lądują w mikserze, z którego wychodzi sygnał na przody i odsłuchy. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Lubie Placki ~user
|
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 4:46 Temat wpisu: |
|
|
Sorki bo chyba nie w temacie, ale nie chce mi się nowego zakładać tak więc pisze.
jak szukać członków do zespołu? Bo ja np już od prawie roku całą okolice obkleiłem kartkami z napisami ,,Szukam członków do zespołu ......."
Znam kilku fajnych gości od gitary i bębnów ale jeden nie znosi punku a drugi zjada koty na śniadanie więc wole nie ryzykować....
Mam też ogłoszenia na kilku portalach ale tam chyba nikt nie patrzy (bez obrazy dla NewBandz )...  |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 5:54 Temat wpisu: |
|
|
| Spróbuj na rockmetal.pl |
|
|
|
|
|
|
Lubie Placki ~user
|
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 7:31 Temat wpisu: |
|
|
Dzieki. spróbuję, może ktoś wreszcie odpowie  |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 1002 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -2 |
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 8:16 Temat wpisu: |
|
|
Kurwa, przecież wystarczy wpisać w google: "ogłoszenia muzyczne" albo coś takiego. Znajdziesz mnóstwo stron, na niektóre nawet nikt nie wchodzi, ale nawet na takich trza umieszczać ogłoszenia _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Capricorn +Redaktor

Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 10:17 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | a mianowicie jak podłączyć piec pod sprzęt grający w jakims klubie czy sali widowiskowej |
Jeśli jest to duża impreza to na pewno maja swojego d¼więkowca więc bym się tym nie martwił. _________________ Oh Sacreblueee!!!! |
|
|
|
|
|
|
|