| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 8:48 Temat wpisu: Neurotic - najnowszy utwór gotowy! |
|
|
Cześć, chciałem Was zaprosić do przesłuchania naszej najnowszej piosenki: "In the valley of the shadows". Jest to rockowa balladka.
Niestety zajmuje ponad 8 MB i nie mogę jej umieścić w tym serwisie, ale za to można ją sobie pobrać z naszej strony: www.neurotic.art.pl
Zapraszam do wypowiadania się tutaj(lub na naszym forum) apropo tej piosenki. Na co powinniśmy zwrócić uwagę w przyszłości itd.
Zapraszam też do zakladania kont na naszej stronie i oceniania utworu. A jakby się komuś spodobało to może zapisać się do listy mailingowej  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła?
Ostatnio zmieniony przez Juhas dnia Pią Sie 15, 2008 1:00, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 12:28 Temat wpisu: |
|
|
problem ze stronką  |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 12:57 Temat wpisu: |
|
|
| Adder napisało: | problem ze stronką  |
Ta, zauważyłem dzisiaj, napisałem już do admina.
W każdym razie chwilowo można słuchać utworu tu:
http://www.myspace.com/neuroticlodz
Chodzi oczywiście głównie o "In the valley..."
DOPISANE
OK, już stronka chodzi.[/b] _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 2:25 Temat wpisu: |
|
|
ok, przesluchalem i coz moge powiedziec; fajny kawalek, nie mam zadncyh zastrzezen(szkoda bo lubie miec zastrzezenia zeby moc podyskutowac ) |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

|
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 5:25 Temat wpisu: |
|
|
| Adder napisało: | ok, przesluchalem i coz moge powiedziec; fajny kawalek, nie mam zadncyh zastrzezen(szkoda bo lubie miec zastrzezenia zeby moc podyskutowac ) |
Ale fajny w sensie: "No, spoko"
Czy fajny w sensie: "Stary, już daaaaawno nie słyszałem tak wyjebanej balladki", a może coś po środku?  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 6:33 Temat wpisu: |
|
|
tak cos wiecej niz po srodku; mysle ze nie jest to arcydzielo jak wedlug mnie "stairawy to heaven" czy cos w tym stylu, ale tak to cos zajebistego bo szczerze wolalbym zeby zamiast jakiegos kiczu ktorym skie nas katuje to to lecialo w radiu (i mam nadzieje ze kiedys uslysze ) |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 3:35 Temat wpisu: |
|
|
| Adder napisało: | tak cos wiecej niz po srodku; mysle ze nie jest to arcydzielo jak wedlug mnie "stairawy to heaven" czy cos w tym stylu, ale tak to cos zajebistego bo szczerze wolalbym zeby zamiast jakiegos kiczu ktorym skie nas katuje to to lecialo w radiu (i mam nadzieje ze kiedys uslysze ) |
Taa, ja też
Możliwe, że będziemy to wysyłać do studenckiego radia ¯ak. Może coś się stanie ciekawego  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
|