| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
blabla ~user
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 11:50 Temat wpisu: nauka gry |
|
|
no więc, mam takie pytanie, czy aby nie jestem za satara na takie rzeczy, mam 17 lat, a z tego co sie orientuje to raczej zaczynają sie uczyć takich rzeczy od szczyla.
prosze się nie smiac i z góry dzieki za odp.  |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 1:27 Temat wpisu: |
|
|
Nie mozna byc za starym na takie rzeczy To ma poprostu sprawiac ci przyjemnosc i dawac radoche i nie trzeba byc jakis turbodymomenem czy niewiadomo jakim wymiataczem zeby grając dobrze sie bawić |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 5:10 Temat wpisu: |
|
|
Adder dobrze prawi. Chcesz grać? Graj! I póki Ci to sprawia radość, jest sens to robić Ja na gitarze nie zaczynałem jakoś zbyt wcześnie, wymiataczem nie jestem, ale lubię grać i nie zamierzam się z tym rozstawać. Właśnie łapię za moment za gryf, bo gitarki parę dni w rękach nie miałem (eh, studia...) i już czuję jak rośnie mi wewnętrzny pałer!  |
|
|
|
|
|
|
Aisti ~user

|
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 2:20 Temat wpisu: |
|
|
To by oznaczało, że ja również jestem za stara, bo w styczniu będę miała 19 lat a jednak często siedzę przy klawiszkach i gram, bo zwyczajnie poprawia mi to humor i daje radochę. Zauważam powoli zmiany w szybkości grania, sprawności rąk (nie są już tak "drewniane"). I nadal mam nadzieję, że kiedyś załapię się do jakiegoś fajnego zespołu Obecnie klawisze zaczynają wygrywać z moim głównym instrumentem (flety, whistle), więc jest już dobrze
Także, koleżanko - nie zniechęcaj się, niektórzy zaczynają pó¼niej nie chodzi o to kiedy zaczniesz, a jak bardzo będziesz zaangażowana. Więc - powodzenia życzę!  _________________ No way out, I'm going insane - and so are you!!! |
|
|
|
|
|
|
martha ~user
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 6:43 Temat wpisu: |
|
|
heh ja mam 14 lat <prawie 15> i nauke na keyboardzie zaczełam od tamtego tygodnia. też sie zastanawiałam czy aby za stara nie jestem na to no ale jak sie to mówi raz kozie śmierc....no i zaczełam  |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 840 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 11:04 Temat wpisu: |
|
|
Myslac w taki sposob "jestem za stary/stara" powiedzcie mi co ja mam powiedziec?? Moim najwiekszym marzeniem jest stac sie multiinstrumentalista. Myslac w wasz sposob to moje marzenie jest wrecz niemozliwe do spelnienia. Fakt, ze moze i od 8 roku zycia napitalam na klawiszach no i bawie sie w gitary i cala reszte. Powiem wiecej, ze zamierzam teraz wziasc sie za skrzypce i moze kiedys za saksofon a nawet kobze itd... Aby dojsc do sukcesu musze poprostu grac na wszystkim z tzw latwoscia czyli z przyjemnosci nie myslac o tym jak cos zagrac aby nie zrobic bledu itd. To bardzo trudne ale wiecie co, najwazniejsze aby grac dla siebie a nie sluchac jakis starych zwapnialych sukinkotow mowiacych
- o teraz Ci sie zachcialo grac, trzeba bylo zaczac od niemowlecia to moze bys cos osiagnal a teraz to tylko strata czasu.
Coz, dla mnie oni sa strata czasu... Cieszcie sie z kazdego dzwieku i z kazdego kroku dalej w graniu bo to jest najistotniejsze a nie nedzne przekonania i nic nie warte gadanie bez przemyslenia. To jest wasze zycie i majac hobby takie jak granie, naprawde urozmaicacie swoja egzystencje w bardzo wielkim stopniu. A wiec R&R i bierzcie sie za spelnianie marzen a nie sluchanie zwyklych bzdur  _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
|