| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ioper11 ~user
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 6:19 Temat wpisu: |
|
|
ja mógłbym zosac redaktorem, choć jestem głupi i mam popsutą klawiature  |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 6:29 Temat wpisu: |
|
|
poczekaj do gwiazdki, mikolaj przyniesie CI nowa klawiature i wtedy pomysli sie hahaha  _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
Kisioł ~user

|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 6:35 Temat wpisu: |
|
|
Jak się czegoś naumiem, to z pewnością wspomogę NewBandz, ale nie wiem, jak to pogodzę z dzienną dawką grafiki, webmasteringu, nauki i lenistwa.  _________________ Ten post posiada atest PZH
Był testowany na zwierzętach |
|
|
|
|
|
|
lordlolek ~user
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 6:43 Temat wpisu: |
|
|
ja bym chciał zostac redaktorem ale mam ochote dowiedziec sie czegos więcej... _________________ ROCKIE!!!!! |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 478 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 6:46 Temat wpisu: |
|
|
| Co masz na myśli? |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 8:12 Temat wpisu: |
|
|
czy mi sie wydaje czy forum odwiedzilo jakies przedszkole?  |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: £ód¼ Kapela: Testowy
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 8:36 Temat wpisu: |
|
|
| Madafaka... Fajnie że się staracie ale chyba nie tędy droga panowie. Nie potrzeba nam w ekipie ludzi których idolami jest Linkin Parka i już myślą że zgłębili tajemnice życia i śmierci, intrument to ryk, growl, wark, burk itp. a artykuły które daliście - co tu dużo mówić - pomocne młodym muzykom w graniu nie są. Nie potrzebna nam biografia Dżastina Timberlejka, Boskiego Enrike. Gracie na czymś? To pokażcie swoją wiedzę z tej dziedziny. |
|
|
|
|
|
|
Kisioł ~user

|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 8:41 Temat wpisu: |
|
|
Nie rozumiem... Masz coś do growlowania? Wiesz, jakie to jest trudne? Sądzę, że dzięki naszym twórczym dyskusją początkujący burczyciele uczynią swoją naukę "spiewu" bardziej efektywną...
^Kosztowało mnie to wiele wysiłku!
Wokalista to taki sam muzyk jak inni, z tym, że gra on na strunach głosowych. Tak jak niektórzy gitarzyści używają efektów, tak niektórzy wokaliści uczą się modyfikować swój głos.
Dlatego sądzę, że jesteśmy potrzebni.  _________________ Ten post posiada atest PZH
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 9:32 Temat wpisu: |
|
|
1. Macie racje ze to ze ktos napisze cos o zespole np ,, ramstein '' to juz jest boski i bedzie tutaj redaktorem. Spoko rozumiem to.
2. Co do przzedszkola to sie zgadzam. Ludzie no wiecej powagi.
3. Wedlog mnie arty ktore powinny byc brane pod uwage powinny byc nie tylko takie by pomoc mlodym muzyka ale ogolnie. Pisac trzeba na rozne tematy np o spiewie. Zgadzam sie z Kisiolem w 100%....
4. zdrowia, szczescia i jeszcze raz wiecej POWAGI ludzie w tych postach... _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 10:05 Temat wpisu: |
|
|
Ja nic do growlu nie mam. Ale wiesz ile przeróżnych wiadomości dostałem od autorów 'pomocnych artykułów'?
Małe sprostowania:
Prywatna wiadomość ma zawierać link do artykułu.
Artykuł ma pokazać wiedzę autora dot. tworzenia muzyki lub być na tyle ciekawy by mógł przyciągnąć uwagę ludzi. Nie myślcie, że skopiujecie jakieś info z innej strony i już jesteście kozaki.
Poza tym musi być napisany poprawnie gramatycznie/stylistycznie/ortograficznie/interpunkcyjnie - to chyba logiczne, ale widzę, że niestety nie dla wszystkich.
Posty osoby, która wysyła zgłoszenie też muszą trzymać jakiś poziom. Nie może być tak, że większość postów to pojedyncze słowa z jakiś gier i zabaw słownych...
Nie jest i nigdy nie było powiedziane, że każda osoba która napisała coś na kształt artykułu zostanie redaktorem. W trosce o poziom portalu nie mamy zamiaru brać pierwszej lepszej osoby, co jest chyba zrozumiałe.
Powodzenia.... |
|
|
|
|
|
|
Kisioł ~user

|
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 1:30 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Artykuł ma pokazać wiedzę autora dot. tworzenia muzyki lub być na tyle ciekawy by mógł przyciągnąć uwagę ludzi. Nie myślcie, że skopiujecie jakieś info z innej strony i już jesteście kozaki. |
O growlu pisałem na podstawie własnych doświadczeñ, zresztą nie da się tym kilku postom nadać miana "artykułu".
| Cytat: | | Nie jest i nigdy nie było powiedziane, że każda osoba która napisała coś na kształt artykułu zostanie redaktorem. W trosce o poziom portalu nie mamy zamiaru brać pierwszej lepszej osoby, co jest chyba zrozumiałe. | Niektórzy czują się już redaktorami, chyba wiecie, o kogo mi chodzi.  _________________ Ten post posiada atest PZH
|
|
|
|
|
|
wisienka91 ~user
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 1:31 Temat wpisu: |
|
|
ja napisałem o Rubiku czekam na decyzję  _________________ ||-> W I S I E N K A 9 1 <-|| |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 5:57 Temat wpisu: |
|
|
| Odpowied¼ brzmi: nie. Jak dorośniesz to zrozumiesz dlaczego (to forum nie miało polegać na wpisywaniu biografii gwiazd popu). |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Sro Maj 02, 2007 6:09 Temat wpisu: |
|
|
| Innymi slowy, osoby ktore nie ukonczyly gimnazjum, nie mowiac juz o podstawowce (bo takie tez sie tu napatoczyły) niech zamkna mordy i nic lepiej nie mowią bo zaniżają poziom tego forum. |
|
|
|
|
|
|
Kisioł ~user

|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 7:40 Temat wpisu: |
|
|
Ja nie skoñczyłem gimnazjum. Podskoczysz?
Nie zamknę mordy, nie chce mi się.
Tu nie chodzi o niedojrzałość wiekową, lecz psychiczną. _________________ Ten post posiada atest PZH
|
|
|
|
|
|
|