|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
meffcio ~user

Dołączył: 03 Lip 2008 Wpisów: 29 Miasto: Komorowo ;f Kapela: Emptiness Solówki: 1 |
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 10:05 Temat wpisu: Moje wypociny |
|
|
http://meffcio.wrzuta.pl/audio/12EXLwUdnGI/meffowy_utwor_namber_lan
"Jeszcze marna jakość, brak wokalu, solówki na odp...ol, parę błędów w melodii ale ch...j tam..."
Nagrane jakoś rok temu, teraz słowa już do tego są i kilka drobnych zmian, ale nie mam jak nagrać... _________________ "Gitara ma więcej punktów G niż kobieta!"
PNEUMOCOCKS! |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Sob Maj 30, 2009 7:08 Temat wpisu: |
|
|
Szczerze powiedziawszy spodziewałem się, że będzie gorzej Niezła jakość, da się tego słuchać, a to już jest sukces. Kawałek sam w sobie jest mało odkrywczy, podobne rzeczy nagrywała już chociażby Metallica, tylko może trochę ciężej. Początkowa solówka mi się spodobała, zwrotki też fajnie brzmią. Refren bym zrobił nieco cięższy, ale to już kwestia gustu. Perkusja trochę niemrawa, popracowałbym nad tym. Koñcowe solo też niezłe, jeno za dużo głębi (nie wiem, co zostało użyte, reverb, chorus, czy coś innego, ale jak dla mnie trochę za dużo ). Podsumowując: chętnie usłyszę wersję poprawioną i z wokalem. |
|
|
|
|
|
|
Phoe ~user

|
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 3:38 Temat wpisu: |
|
|
Gitarka boska. Ja nie potrzebuję mega skomplikowanych rytmów by się czuć dobrze słuchając I nie ważne że było podobne. Wystarczy że będą w takim spokojnym klimacie.
| Cytat: | | Perkusja trochę niemrawa, popracowałbym nad tym. | też zauważyłam, fakt.
| Cytat: | | Podsumowując: chętnie usłyszę wersję poprawioną i z wokalem. | Zdecydowanie też bym usłyszała  _________________ Je ne peux pas l'amour |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|