|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Outlaw1988 ~user
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 10:20 Temat wpisu: Re: Moja twórczość, wokal |
|
|
Po pierwsze - jestem ZASKOCZONY.
I'm shocked, man!
Nigdy nie słyszałem, ani nawet nie wpadłoby mi do głowy, że jedna osoba może zrobić takie rzeczy. I to dobrze zrobić. Słuch po mojemu masz bardzo dobry, technikę... dobry plus. Jest tam kilka rzeczy(np. różna głośność w Hit the road momentami).
Ale generalnie to się nie ma do czego czepić. Oczywiście muszę poszukać dziury w całym i powiedzieć, że kiepsko u Ciebie z wymową, to słychać zwłaszcza przy Hit The Road(najbardziej przy "don't"). Słychać po prostu taki chamski "polski angielski".
Przy tej piosence też słychać problemy z rytmem. Czasem drugi głos jest troszeczkę wcześniej niż drugi.
Jeśli chodzi o Hit The Road Jack, to masz za delikatny głos do tego(kwestia gustu), natomiast GreenSleeves chyba powinno tak brzmieć. Nie wiem, nie znam oryginału, ale tak pasuje i generalnie słucham tego po raz kolejny(oczywiście czasem słychać, że chcesz trochę za nisko zaśpiewać, ale wyrabiasz )
Bardzo fajne rzeczy robisz, bardzo masz fajny pomysł, doceñ to, bo rzadko się zdarza, że nie opierdalam ludzi ;P _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Outlaw1988 ~user
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 1:18 Temat wpisu: |
|
|
Spoko Hit the road Jack było nagrywane w 20 minut a Greesleeves w 2 dni No nad intonacją to musiałem trochę siedzieć, bo na nagraniu chciałem, aby było wszystko jak trza. No i rozkład na stereo dał pożądane efekty. Jakby śpiewała jakaś większa liczba osób. Dzięki za krytykę ;-) _________________ http://jakub-zamojski.muzzo.pl |
|
|
|
|
|
|
Phoe ~user

|
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 1:06 Temat wpisu: |
|
|
Hm... ja się ogólnie nie znam ale wydaje mi się, że wysokie d¼więki leżą i kwiczą (piszczysz z deka) i takie mam wrażenie, że niekiedy brak ci oddechu pod koniec zdania co słychać. Chyba emisja głosu by się przydała choć ogólnie nie jest ¼le.
Ps. gitarka boska uwielbiam gitarę, nie przyczepię się bo nie mam do czego. I tak jestem nieobiektywna w tym względzie  _________________ Je ne peux pas l'amour |
|
|
|
|
|
|
Outlaw1988 ~user
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 10:55 Temat wpisu: |
|
|
Taaa, będąc facetem trudno tak wysoko śpiewać A emisję głosu mam na codzieñ. Myślałem, że te d¼więki nie wypadły najgorzej, w sensie, że nie-"pedalsko". _________________ http://jakub-zamojski.muzzo.pl |
|
|
|
|
|
|
darker ~user
|
Wysłany: Sob Gru 11, 2010 9:25 Temat wpisu: |
|
|
| Ogółem fajnie. Nie będę osądzał pod względem wysokich dźwięków bo sam mam z tym problem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|