| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kowal :-) ~user
|
|
|
|
|
Diamond ~user
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 12:06 Temat wpisu: |
|
|
No niezłe niezłe  |
|
|
|
|
|
|
Sueroski ~user
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 5:53 Temat wpisu: |
|
|
| Wow. Naprawdę fajne. Tak z ciekawości na jakich instrumentach grane? |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 800 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -3 |
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 8:16 Temat wpisu: |
|
|
| Sueroski napisało: | | Wow. Naprawdę fajne. Tak z ciekawości na jakich instrumentach grane? |
Na komputerze  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Phoe ~user

|
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 12:49 Temat wpisu: |
|
|
Widać
Szczególnie pianino. Kolejność dźwięków pianina zbyt... wybacz za słowo, prostacka. I jedną ręką (eee... to znaczy jedną myszką ). Tak się nie gra, chyba że wstawki. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 9:55 Temat wpisu: |
|
|
jedną wybacz za słowo - ręką  |
|
|
|
|
|
|
Phoe ~user

|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 10:05 Temat wpisu: |
|
|
No to na komputerze robione było czy nie? tzn. klawiatura była na ekranie? Tak przynajmniej zrozumiałam skoro robione było na komputerze. Bo jeśli masz keybord to łeee, rozczarowana jeszcze bardziej ;P _________________ Je ne peux pas l'amour |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 9:52 Temat wpisu: |
|
|
przede wszystkim zanim cokolwiek zaczniesz mówić to wsłuchaj się w to że tam są dwie ręce na fortepianie  |
|
|
|
|
|
|
Capricorn +Redaktor

Wysłany: Sob Lut 13, 2010 1:15 Temat wpisu: |
|
|
Phoe przecież to nie kowal powiedział ze na komputerze tylko juhas więc co się uczepiłaś tego komputera. Jak dla mnie kompozycja fajna. Lubię takie preludia chociaż w stosunku do innych Twoich kompozycji jest całkowicie odmienna. Co do prostoty to uważam że czasem lepiej zagrać coś prosto niż przesadzić z wirtuozerią i stworzyć gówno. _________________ Oh Sacreblueee!!!! |
|
|
|
|
|
|
Phoe ~user

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 2:01 Temat wpisu: |
|
|
"to wsłuchaj się w to że tam są dwie ręce na fortepianie"
Nie wsłucham się ponownie bo laptop mam w naprawie a na drugim kompie nie mam głośników Z tego co pamiętam jednak to po pierwsze nie fortepian a pianino, może dla niektórych różnicy nie ma ale dla mnie jest (pianino elektryczne ?). Po drugie na słuch nie narzekam ale dwóch rąk nie słyszę (chyba że na przemian ale to i tak różnicy nie robi). Jeśli wrzucisz nuty i zobaczę, że jednak coś ze słuchem mam nie tak to przestanę gderać.
Z tym komputerem, ah... Juhas no tak... no cóż, złe wnioski.. a przyczepiłam się? hm... nie, po prostu drążę bo próbuję dojść do tego jak zostało to wykonane. Przeciw samemu komputerowi nic nie mam. Mam natomiast dużo przeciw kaleczeniu instrumentu jakim jest pianino. Moim zdaniem jest to dużo łatwiejszy instrument niż inne więc jeśli ktoś idzie na łatwiznę zdarza mi się czepnąć.
"lepiej zagrać coś prosto niż przesadzić z wirtuozerią i stworzyć gówno."
Ja uważam podobnie ale prostota też ma swoje granice. "Wlazł kotek na płotek" nigdy nie będzie mogło konkurować na przykład z "Dla Elizy". A notabene "Dla Elizy" jest jedną z prostszych utworów i w tym jest piękno. Albo Debussy "Clair de lune". Bardzo wyważony utwór. _________________ Je ne peux pas l'amour |
|
|
|
|
|
|
|