| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
TraSh32 ~user
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 1:06 Temat wpisu: |
|
|
ja gram na Epiphone SG G400 dałe za niego jakieś 800 (używany ale w dobrym stanie) do tego piecyk Laney LX12
Już zbieram na LP |
|
|
|
|
|
|
Lubie Placki ~user
|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:51 Temat wpisu: |
|
|
Ja mam Arię STG-series za 300 zł...... Po 15 minutach spokojnego grania jest totalnie rozstrojona, gniazdo na jacka mi wypada i już raz musiałem przylutowywać te kabelki pod spodem i wgl nie podoba mi sie jej brzmienie.
Kupiłem ją tylko dlatego że była to najtañsza gitara w sklepie tzn jedyna na jaką mnie było stać
Jak uzbieram to kupie sobie może jakiegoś Fenderka... (ale nie stratocoastera bo ich nie lubie ) |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 12:35 Temat wpisu: |
|
|
| Lubie Placki napisało: | Jak uzbieram to kupie sobie może jakiegoś Fenderka... (ale nie stratocoastera bo ich nie lubie ) |
Co masz do stratów?  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Lubie Placki ~user
|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 12:12 Temat wpisu: |
|
|
no bo tak  |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 5:00 Temat wpisu: |
|
|
Przejdzie mu, też tak miałem  |
|
|
|
|
|
|
Capricorn +Redaktor

Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 8:05 Temat wpisu: |
|
|
Prawdę mówiąc też nie lubię wyglądu stratów. Miałem nawet strata yamahy który nie¼le grał, ładnie stroił ale sprzedałem go między innymi dla tego że mnie wku...ał jego wygląd. _________________ Oh Sacreblueee!!!! |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 8:13 Temat wpisu: |
|
|
Właśnie zajebiście wyglądają  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Lubie Placki ~user
|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 7:38 Temat wpisu: |
|
|
| Są takie... takie zwykłe |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 9:57 Temat wpisu: |
|
|
Tak, znam to, że mnie na początku jarały jakieś Warlocki, Warriory i inne true bestie, teraz mi przeszło i zadowalają mnie klasyczne kształty, nawet do Les Pauli się przekonałem  |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

|
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 9:02 Temat wpisu: |
|
|
Dla mnie zawsze istniał Fender i tylko Fender  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Lubie Placki ~user
|
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 5:55 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | teraz mi przeszło i zadowalają mnie klasyczne kształty, nawet do Les Pauli się przekonałem |
Mnie sie nie podobaja straty, ale les paule sa fajne  |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 11:36 Temat wpisu: |
|
|
Hehehe wszystkie B.C Richowskie i tego typu wioselka sa fajne ale nie wszedzie pasuja. Ja osobiscie tez smigam na klasycznym ksztalcie ale przyznam ze V-ki jak i explorery mi sie podobaja A co do LP to tez maja swoj urok, fajne wioselka
Kazdy lubi co innego albo to na co go stac  _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
Lubie Placki ~user
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 2:03 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Kazdy lubi co innego albo to na co go stac |
Bez komentarza...  |
|
|
|
|
|
|
Capricorn +Redaktor

Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 9:33 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | A co do LP to tez maja swoj urok, fajne wioselka |
Kiedyś uważałem że fajna gitara to taka która wygląda jak by ją stworzył sam Lucyfer. Teraz mam LP Cort Zenox Z-42 z merlinem i kocham tą gitarkę. _________________ Oh Sacreblueee!!!! |
|
|
|
|
|
|
defender4 ~user
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 2:32 Temat wpisu: ESP |
|
|
| raiq napisało: | 1) ESP/LTD F-50 - nie wyobrażam sobie lepszej gitarki w tym przedziale cenowym (ok. 1200 zł, jak się zdaję...). Wygodniutki gryf oraz dużo mięsa wydobywanego z przystawek ESP. No i ten kształt..... ;-)
2) Washburn WR-154 - miła gitarka, ale duuużo bardziej szajsowata (choć w podobnej cenie). Ruchomy mostek najlepiej od razu odkręcić i wyrzucić do śmieci ;-P No ale dobry ruchomy mostek to przecież wydatek przynajmniej 700 zł, co stanowi ponad połowę wartości tej gitary...
3) klasyk Admira Paloma - właściwie to już sprzedałem tę gitarkę, ale identyczny model ma moja siostra ;-P Polecam gitary Admiry, choć być może są troszkę przedrożone ze względu na markę (choć z tego co wiem, teraz już w sklepach nie widuje się hiszpañskich modeli, tylko jakieś tam robione na wschodzie... - one są dużo tañsze oczywiście).
Następna gitarka, jaką chciałbym sobie sprawić, to jakiś LTD z trochę wyższej półki, z ruchomym mostkiem  |
Polecam ESP/LTD MH-50. Daje mi wiele radości już 2 lata. Jedna wizyta u lutnika i wstawiłem tremsetter firmy Hipshot i wajha śmiga i trzyma strój jak ta lala. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|