|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Co sądzicie o CC?? |
| Masakra, nie da sie tego sluchac !!! |
|
25% |
[ 1 ] |
| Ujdzie ale jakos nie umiem tego sluchac, nie moj styl... |
|
0% |
[ 0 ] |
| no nawet nawet, generalnie to moze byc! |
|
0% |
[ 0 ] |
| Bardzo fajne mozna sluchac!! |
|
0% |
[ 0 ] |
| Pozytywnym slowem zajefajna rzeznia !!!!! \,,/Ave\,,./ CC \,,/AvE\,,/ |
|
75% |
[ 3 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 4 |
|
| Autor |
Wiadomość |
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Pią Lut 23, 2007 8:57 Temat wpisu: Mocne brzmienie \,,/CC\,,/ |
|
|
Bardzo jestem ciekaw co myslicie na temat jednego z najbardziej znanych zespolow z podziemia B/DM ( black/deatch metalu ) mianowicie CANNIBAL CORPSE. Ciekawi mnie wasza opinia poniewaz sa ludzie ktorzy na sam tytul odmawiaja sluchania, sa tacy ze po kilku pierwszych taktach juz maja sieczke w mozgu a jak jeszcze dojdzie wokal to juz wogole, inni znowu spojza olewajaco ale sa wreszcie i tacy ktorzy odnajda dusze w tym zespole. Hahaha co prawda teksty i muzyka mowia o smierci, trupach, zawisci, Bogu ale to w sumie standart w tych klimatach. Zespolow podobnych jest naprawde od zarabania lecz nie wszystkie potrafia w taki sposob trafic do odbiorcy jak Cannibal Corpse.
Ja sluchajac ich dostaje pierdolca poprostu strasznie mi sie podoba to co robia a dla patryjotow dodam ze na perce gra Polak
Bardzo jestem ciekaw co wy sadzicie o CC. Chetnie dowiem sie jak wielu ludzi na tym forum jest w stanie odnalezc cos fascynujacego w tej muzyce
\,,/AvE\,,/
 _________________ Where the Fuck is Jack D?
Ostatnio zmieniony przez SadaM dnia Sob Lut 02, 2008 11:44, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: £ód¼ Kapela: Testowy
|
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 1:11 Temat wpisu: |
|
|
Przyznam sie bez bicia że nazwa mnie odrzuca... Poza tym teksty... Nie ten klimat. |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 7:55 Temat wpisu: |
|
|
Można się pośmiać czytając teksty. A tak to nawet do strawienia, byle nie za często. _________________
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|