Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Mocne brzmienie \,,/CC\,,/

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Co sądzicie o CC??
Masakra, nie da sie tego sluchac !!!
25%
 25%  [ 1 ]
Ujdzie ale jakos nie umiem tego sluchac, nie moj styl...
0%
 0%  [ 0 ]
no nawet nawet, generalnie to moze byc!
0%
 0%  [ 0 ]
Bardzo fajne mozna sluchac!!
0%
 0%  [ 0 ]
Pozytywnym slowem zajefajna rzeznia !!!!! \,,/Ave\,,./ CC \,,/AvE\,,/
75%
 75%  [ 3 ]
Wszystkich Głosów : 4

Autor Wiadomość
SadaM
*Moderator

Wpisów: 839
Miasto: Zgierz/Łódź
Kapela: Northern Lights
Solówki: 2
WpisWysłany: Pią Lut 23, 2007 8:57    Temat wpisu: Mocne brzmienie \,,/CC\,,/  Zacytuj zaznaczone      

Bardzo jestem ciekaw co myslicie na temat jednego z najbardziej znanych zespolow z podziemia B/DM ( black/deatch metalu ) mianowicie CANNIBAL CORPSE. Ciekawi mnie wasza opinia poniewaz sa ludzie ktorzy na sam tytul odmawiaja sluchania, sa tacy ze po kilku pierwszych taktach juz maja sieczke w mozgu a jak jeszcze dojdzie wokal to juz wogole, inni znowu spojza olewajaco ale sa wreszcie i tacy ktorzy odnajda dusze w tym zespole. Hahaha co prawda teksty i muzyka mowia o smierci, trupach, zawisci, Bogu ale to w sumie standart w tych klimatach. Zespolow podobnych jest naprawde od zarabania lecz nie wszystkie potrafia w taki sposob trafic do odbiorcy jak Cannibal Corpse.
Ja sluchajac ich dostaje pierdolca poprostu strasznie mi sie podoba to co robia a dla patryjotow dodam ze na perce gra Polak

Bardzo jestem ciekaw co wy sadzicie o CC. Chetnie dowiem sie jak wielu ludzi na tym forum jest w stanie odnalezc cos fascynujacego w tej muzyce
\,,/AvE\,,/

Ostatnio zmieniony przez SadaM dnia Sob Lut 02, 2008 11:44, w całości zmieniany 2 razy
Ogląda profil użytkownika   
zupa
~user

Wpisów: 324
Miasto: £ód¼
Kapela: Testowy
WpisWysłany: Sob Lut 24, 2007 1:11    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Przyznam sie bez bicia że nazwa mnie odrzuca... Poza tym teksty... Nie ten klimat.
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
Dabroz
~user

Wpisów: 122
Miasto: Płock/Wawa
Kapela: Namerok
WpisWysłany: Wto Mar 06, 2007 7:55    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Można się pośmiać czytając teksty. Smile A tak to nawet do strawienia, byle nie za często.
Strona 1 z 1

Skocz do: