| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 468 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Nie Cze 18, 2006 8:51 Temat wpisu: |
|
|
to jakiś mini-reczital jednego człowieka?  |
|
|
|
|
|
|
cezary188 ~user
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 8:36 Temat wpisu: |
|
|
e jak dla mnie to niczym sie nie popisał, tak potrafi zagrac każdy prawdziwy perkusista _________________ Zapraszam na forum mojego sojuszu Ogame.pl www.sojuszastra.fora.pl |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Pon Cze 19, 2006 8:41 Temat wpisu: |
|
|
| Tylko, że nie każdy "prawdziwy" perkusista gra na codzień w takim zespole jak Dream Theater, no chyba, że ktoś uważa, że to zwykły rockowy "bojz-bend (lol?) gdzie graja przypadkowi frajerzy. Żeby nie było, że sie czepiam, to mnie ogólnie nie bardzo kręcą "Drums Solos" i mimo, że wiem, iż łatwe to nie jest to i tak nie widze w tym nic nadzwyczajnego. |
|
|
|
|
|
|
cezary188 ~user
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 9:06 Temat wpisu: |
|
|
| torm napisało: | | Tylko, że nie każdy "prawdziwy" perkusista gra na codzień w takim zespole jak Dream Theater, no chyba, że ktoś uważa, że to zwykły rockowy "bojz-bend (lol?) gdzie graja przypadkowi frajerzy. Żeby nie było, że sie czepiam, to mnie ogólnie nie bardzo kręcą "Drums Solos" i mimo, że wiem, iż łatwe to nie jest to i tak nie widze w tym nic nadzwyczajnego. |
no prawie sie z toba zgadzam owszem perkusista ktory gra z 3 lata pewnie tego nie zagra w całości bo to jest technika uderzania (ale tylko uderzen) mnie kręca sola ale gdzie widac że koles zna sie na swojej robocie a nie wali bez sensu i myśli że jest wielki kolo bo umie szybko machac pałeczkami . popatrcie sobie na sola denisa chambersa to jest to ...... |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 9:54 Temat wpisu: |
|
|
No faktycznie, ta solówka mu nie wyszła... Przebajerowana poprostu. Widziałem lepsze, ale ni cholery nie moge ich teraz znaleść Ktoś ma jakiegoś linka?
Ale przyznajcie, taki sprzęt to jest już bajka
Gościa nie znałem ale z ciekawości poszukałem. Film (w słabej jakości) można zobaczyć chociażby tu. |
|
|
|
|
|
|
cezary188 ~user
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 8:12 Temat wpisu: |
|
|
denis a nie znałes stary to jest chyba jedyny na swiecie koleś który może tytułuje sie mistrezm perkusji
no stary wejxna jego stronke tam jest troszke filmikow _________________ Zapraszam na forum mojego sojuszu Ogame.pl www.sojuszastra.fora.pl |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Sro Cze 21, 2006 9:33 Temat wpisu: |
|
|
| cezary188 napisało: | | to jest chyba jedyny na swiecie koleś który może tytułuje sie mistrzem perkusji |
no nie gadaj ?!  |
|
|
|
|
|
|
cezary188 ~user
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 5:11 Temat wpisu: |
|
|
to miało być "nie gadaj przeciez wiem" czy "łał pierwsze słysze" ??? _________________ Zapraszam na forum mojego sojuszu Ogame.pl www.sojuszastra.fora.pl |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Pią Cze 23, 2006 7:03 Temat wpisu: |
|
|
raczej <ironia>cooo tyy?</ironia>?   |
|
|
|
|
|
|
mk ~user
|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 11:19 Temat wpisu: |
|
|
| Apropos gry Portnoya, nie twierdze, że nie jest dobrym bębniarzem, ale wiele patentów kradnie prosto od Neila Pearta, który według mnie jest bardziej wszechstronny kreatywny i lepszy technicznie. |
|
|
|
|
|
|
Majas ~user

Dołączył: 25 Lut 2008 Wpisów: 11 Miasto: Proszowice Kapela: The Grimms
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 4:26 Temat wpisu: |
|
|
Mike'a Portnoya cenię głównie za to że jest wielkim show manem. Na koncertach jak sie na niego patrzy na człowiek nie wie czy się śmiać z tego jak się wygłupia czy podziwiac to jak gra. A porównanie do Denisa bym sobie podarował. To jest kwestia stylu, nie można porównywać Jazzowca do metalowaca, bo każdy gra w inny sposób i nie można powiedziec który jest lepszy. Co najwyżej który bardziej przypada nam do gustu. _________________
Enjoy the MUSIC!!! |
|
|
|
|
|
|
Beliar ~user
|
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 1:07 Temat wpisu: |
|
|
Moim zdaniem nie ważne czy grasz patenty innych perkusistów czy własne:/ ważne jest to aby się skupić na tym co gramy:) i wy też nawet jak gracie to myślicie że to jest wasze a tak naprawdę to gracie patenty np Neil Peart lub samego Dennisa Chambersa:) _________________ Beliar |
|
|
|
|
|
|
|