| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
AndrzejPajor ~user

Dołączył: 10 Maj 2007 Wpisów: 38 Miasto: Limanowa Kapela: AMATHORY Solówki: 3 |
Wysłany: Czw Paź 08, 2009 12:41 Temat wpisu: Mam problem z moim profilem. a nikt nie chce mi pomóc!!!! |
|
|
Wielokrotnie zgłaszałem do nbandz, że mój profil nie działa poprawnie.
http://www.kapela.info/profile.php?mode=viewprofile&u=Andrzej%2520Pajor%2520AMATHORY
Zostałem bez odpowiedzi. Co robią moderatorzy???? tego portalu???
Czekam na odpowied¼ i naprawę mojego profilu.
( Jestem starym i w miarę szanowanym urzytkonikiem tego portalu więc proszę o naprawienie tego błędu)
[ Dodano: Minutę temu ]
Dopisek
Jak mogę nie istnieć jako użytkownik, skoro mogę się logować zmieniać i edytować moje konto?? ktoś tu śpi.....
Wszelkie wiadomości(maile , nawet prywatne ) na ten mój problem do niektórych moderatorów w tym do Quby, zostały zignorowane. _________________ METAL METAL I JESZCZE RAZ METAL http://www.amathory.pl |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Czw Paź 08, 2009 9:43 Temat wpisu: Re: Mam problem z moim profilem. a nikt nie chce mi pomóc!!! |
|
|
Ja żadnej wiadomości na ten temat nie dostałem
Prześledziłem Twój problem i moim zdaniem jest on związany z nieprawidłową nazwą użytkownika. Tzn. nazwy użytkownika w każdym portalu na świecie nie powinny zawierać spacji, ani znaków specjalnych. Twoja nazwa zawiera spacje i to wprowadza Internet w błąd
Spacje są autmatycznie zamieniane na ciąg: %20, czy coś takiego, ale użytkownika Andrzej%20Pajor%20 itd. nie ma w serwisie.
Jest użytkownik Andrzej Pajor...itd...
W związu z tym, żeby dostać się do Twojego profilu(podobnie zresztą jak do profilu np. "całej w trawie" trzeba z adresu usunąć te znaczki wstawione automatycznie(%20, czy tam %2520) i wstawić w ich miejsce spacje.
Jedynym wyjściem jakie widzę, żeby to poprawić jest zmiana nazwy użytkownika. A skoro użytkownik sam nie może sobie zmienić nazwy, może to zrobić jedynie osoba, która ma bezpośredni dostęp do bazy danych - czyt. admin. Nie wiem, czy Qba ma takie możliwości, ale napiszę do niego. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 478 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Czw Paź 08, 2009 11:33 Temat wpisu: |
|
|
| Nie mozesz po prostu skorzystac z nicku AndrzejPajor? |
|
|
|
|
|
|
AndrzejPajor ~user

Wysłany: Nie Paź 11, 2009 8:07 Temat wpisu: |
|
|
Witam.
Dzięki za zainteresowanie.
NIESTETY NIE WIEM JAK ZMIENIÆ NAZWÊ U¯YTKOWNIKA (hasło tak)
POZATYM JAK W 2007r LOGOWA£EM SIÊ I ZOSTA£EM U¯YTKOWNIKIEM TEGO POTALU TO PRZEZ 2 LATA NIE MIA£EM Z TYM PROBLEMU.
Pozdrawiam i proszę o wskazówki jak zmienić swoją nazwę użytkownika.(pozostając przy wszyskich moich dotychczasowych ustawieniach.) _________________ METAL METAL I JESZCZE RAZ METAL http://www.amathory.pl |
|
|
|
|
|
|
Arvedui ~user
|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 8:55 Temat wpisu: |
|
|
| O ile wiem, to z tym to do admina trzeba, nie słyszałem by na jakimkolwiek portalu dało się inaczej. |
|
|
|
|
|
|
AndrzejPajor ~user

Wysłany: Nie Paź 11, 2009 9:14 Temat wpisu: |
|
|
Black Pudding , ~Ekipa z Zielonego Miasta ,Jezusa Armia ,Simply Emotion ,
Jeszcze raz ja Andrzej Pajor AMATHORY. Wyżej wymienieni użytkownicy tego portalu też mają z tym problem (klikając na ich nick wyskakuje że użytkownik nie istnieje) jak Juhas zauważył , jest to wina spacji. {to są tylko 4 użytkownicy na 28 stronie, WCZE¦NIEJSZYCH nie sprawdzałem.}
MO¯E WARTO BY£O BY INFORMOAÆ WSZYSTKICH U¯YTKOWNIKÓW W JAKI SPOSÓB MAJ¡ WPISYWAÆ SWÓJ NICK?????
Wydaje mi się, że ten problem nie następuje z powodu złego wpisywania nicku. Jak wyżej pisałem mój profil o nazwie Andrzej Pajor AMATHORY długo, długo funkcjonował prawidłowo.
Teraz 4-5 miesięcy TEMU się ZEPSU£O!!!!!
[ Dodano: <b>Minutę temu</b> ]
| Arvedui napisało: | | O ile wiem, to z tym to do admina trzeba, nie słyszałem by na jakimkolwiek portalu dało się inaczej. |
Do Qba ....to jak, to mam se wpisać , poprostu AndrzejPajor ????? _________________ METAL METAL I JESZCZE RAZ METAL http://www.amathory.pl |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 478 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 12:21 Temat wpisu: |
|
|
| Tak, zaraz zmienie Ci nazwę użytkownika i poprzez taki nick się po prostu loguj. |
|
|
|
|
|
|
|