Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Koniecznie sprawd¼!

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Nasza Twórczość
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karna684
~user

Wpisów: 3
WpisWysłany: Czw Paź 29, 2009 9:46    Temat wpisu: Koniecznie sprawd¼!  Zacytuj zaznaczone      

Zapraszam do posłuchania mojej muzy która od niedawna jest już w necie..
http://myspace.com/karna684 !! Koniecznie sprawd¼.

Prosze o komentarze na myspace albo priv również na myspace.

Podoba Ci się moja muzyka? Koniecznie dodaj mnie do kumpli i daj znac znajomym o mojej muzyce!!

pozdrawiam Karna684

Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
SadaM
*Moderator

Wpisów: 839
Miasto: Zgierz/Łódź
Kapela: Northern Lights
Solówki: 2
WpisWysłany: Pią Paź 30, 2009 12:33    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Zupelnie nie moj klimat ale za sam fakt pisania i komponowania wszystkiego z pewnoscia nalezy Ci sie pochwala. Mysle ze jest naprawde fajnie, rozwijaj sie dalej i byle do przodu, powodzenia
*Moderator

Wpisów: 982
Miasto: Łódź
Kapela: Neurotic
WpisWysłany: Pią Paź 30, 2009 10:32    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Postaram się mówić obiektywnie.
¦piewać umiesz, właściwie nie doszukałem się niczego nieprofesjonalnego. Czasem mam problemy z utrzymaniem rytmu, ale to jest jedno, dwa uderzenia i wszystko wraca do normy.
Tworzysz fajne linie melodyczne, no i, co jest dużym plusem TY NAPRAWDÊ KOMPONUJESZ, a nie robisz to, co wiele osób, które wysyła takie wiadomości(czyli np. nagrają coś na mikrofonie za 20 zł używając starej gitary klasycznej ;P)

No co ja mogę więcej powiedzieć. Na pewno będziesz się podobać. Jedyne do czego mam zastrzeżenia, to ortografia polska(trochę błędów narobiłaś w opisie) i gramatyka angielska(też nawaliłaś trochę byków ).

Dzisiaj jestem dobrym wujkiem, jak chcesz, to napisz na priv, to Ci pomogę poprawić.

dopisane
Nie, jednak coś jest nie tak
Brakuje mi tej głębi, zwłasza w piosence o przyjaciołach(tam tekst pociągnąłbym momentami nieco inaczej, tzn. innych słów użył, w ogóle jest strasznie banalny).

I wydaje mi się, że są tam jakieś mikro fałsze. A przynajmniej głos jakby... chciał uciec, jakby nie był pewny, jakbyś nie potrafiła całkowicie go okiełznać.

~user

Wpisów: 13
Miasto: Szczecin
WpisWysłany: Czw Sty 21, 2010 3:17    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Masz głos, ale czasem fałsz słuchać aż boli (szczególnie koñcówki typu zarumieni ni i i - brzydkie to to). Pracuj nad utrzymywaniem głosu na jednej nucie przez dłuższy czas (kiedy trzeba długo pociągnąć to nie wychodzi) i ładnemu koñczeniu. No i ¼le wymawiasz, więc albo masz wadę wymowy (zmieñ to) albo jesteś leniwa i nie otwierasz paszczy jak trza (też zmieñ ). Jestem po FP więc zawsze mi się rzuca w oczy.

Będzie kiedyś fajnie

Cytat:
tzn. innych słów użył, w ogóle jest strasznie banalny
Ja chyba lubię banały bo o tych przyjaciołach to samowolnie noga latała pod stołem Very Happy

Acha, emisja głosu by się przydała, ¼le oddychasz bo brak ci powietrza pod koniec wyśpiewywania. Zedrzesz sobie struny jak będziesz tak robić

+Redaktor

Wpisów: 232
Miasto: £ask
Solówki: 3
WpisWysłany: Pią Sty 22, 2010 9:36    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Nie powiem żebym był zachwycony. Wszystkie kawałki na jedno kopyto. Stylistyka na amerykañskie kiczowate młodzieżowe zespoły typu hanah montanah czy jak się to tam pisze. Phoe ma racje przydała by się nauka emisji głosu i w ogóle nauka śpiewu. Może i nie fałszujesz ale śpiewasz zwyczajnie, płasko bez poweru. Przypominają mi się lata podstawówki i dziewczyny śpiewające na szkolnych akademiach.
*Moderator

WpisWysłany: Pią Sty 22, 2010 9:43    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Capricorn napisało:
Przypominają mi się lata podstawówki i dziewczyny śpiewające na szkolnych akademiach.

O Jezu, pamiętam jedną taką, co śpiewała Shakirę. Chłopaki z zespołu musieli mnie siłą trzymać, żeby nie dopuścić do aktu lubieżnego na scenie

~user

Wpisów: 13
Miasto: Szczecin
WpisWysłany: Nie Sty 24, 2010 4:59    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Cytat:
O Jezu, pamiętam jedną taką, co śpiewała Shakirę. Chłopaki z zespołu musieli mnie siłą trzymać, żeby nie dopuścić do aktu lubieżnego na scenie

Musieli trzymać bo śpiewała strasznie czy musieli trzymać bo wywijała em... ciekawe figury

*Moderator

WpisWysłany: Nie Sty 24, 2010 9:01    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Phoe napisało:
Cytat:

Musieli trzymać bo śpiewała strasznie czy musieli trzymać bo wywijała em... ciekawe figury

Wywijała Very Happy
A i śpiew całkiem nie¼le też jej wychodził
Ale chłopaki silne były... Sad

~user

Wpisów: 3
WpisWysłany: Czw Mar 04, 2010 10:21    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Dziękuje bardzo za opinie;) i negatywne i pozytywne;)
Od ponad roku chodzę na prywatne lekcje śpiewu więc chyba zrobiłam jakieś postępy. Przepona już lepiej mi działa hehe;)
Jeszcze raz bardzo dziękuje za opinie. Napewno wezmę sobie rady do serca:D

Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Nasza Twórczość Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: