| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gkoz ~user

|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 11:27 Temat wpisu: KAT |
|
|
| Przeglądam te tematy i widze Behemoth, Frontside, Hunter, a zabrakło mi tutaj jednego i według mnie jednego z najważniejszych polskich zespołów metelowych jakim jest katowicki KAT. Osobiscie jest to jeden z moich ulubionych zespołów |
|
|
|
|
|
|
mazdah +Redaktor

Dołączył: 01 Gru 2006 Wpisów: 129 Miasto: Kalisz Kapela: The Removal Machine
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 10:23 Temat wpisu: |
|
|
Szalenie podoba mi się najnowsza wersja Ostatniego taboru. Mogliby nagrać w takim stylu jakąs płytę, choć pewnie większości fanów by się nie spodobała  _________________ www.basoofka.net
"If you play a wrong note, then shame on you, but if you play the wrong note twice, then you're playing jazz" |
|
|
|
|
|
|
gkoz ~user

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 4:17 Temat wpisu: |
|
|
Już nie nagrają ;P
KAT sie rozpadł na dwa KATy i po sądach dochodzą swoich praw do utworów czy nazwy |
|
|
|
|
|
|
waldek89 ~user
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 4:23 Temat wpisu: |
|
|
pamietam taką anegdotę, jak moj znajomy organizował koncert jak jeszcze KAT zaczynal kariere, myslal ze nazwa ta to skrot od KATOLICKI, a ze koncert byl na rzecz budowy kosciola to odbywal sie po niedzielnej mszy, jak oni wparowali na scene, to ludzie zbaranieli  _________________ www.streemo.pl Portal społecznościowy dający szanse młodym artystom na pokazanie się szerszemu gronu. Idealna strona dla osób blogujących. STREEMO |
|
|
|
|
|
|
Glizda ~user

Dołączył: 13 Lut 2008 Wpisów: 116 Miasto: okolice Bielska-Białej Kapela: Agrressour
|
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 9:30 Temat wpisu: |
|
|
kat, porzadna kapela... klasyk. jednak mind cannibals mnie bardzo odepchnal do tylu. _________________ rock hard my firend |
|
|
|
|
|
|
|