| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Lubie Placki ~user
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 7:50 Temat wpisu: Jaki wzmacniacz kupić? |
|
|
| Mam Roland Micro Cube i zamierzam kupić coś większego. Polecilibyście coś w miare taniego? |
|
|
|
|
|
|
(( maRek )) ~user
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 2:31 Temat wpisu: |
|
|
wiesz ja sie na tym zbyt nie znam, ale wypadalo by na pisać jaką grasz muzyke, ile masz kasy i czy chcesz grać w domu czy na próbach:-? _________________ Metal up your ass. |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 840 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 3:45 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | wiesz ja sie na tym zbyt nie znam, ale wypadalo by na pisać jaką grasz muzyke, ile masz kasy i czy chcesz grać w domu czy na próbach:-? |
no bez tego to raczej nie ruszymy nawet  _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
Lubie Placki ~user
|
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 4:14 Temat wpisu: |
|
|
Więc gram głównie taki ostrzejszy punk, czasami metal typu SOAD, grunge, (Nirvana itp). Chce kupić coś większego bo często gram w szkole, a gdy biorę vol. na maksa żeby się przebić przez perkusję to on tylko pierdzi... Kaski w tym momencie mam 1150 zeta |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 1:28 Temat wpisu: |
|
|
| Jak dozbierasz trochę, to Peavey Bandit lub Vox AD50VT będą w sam raz. Ewentualnie jeśli Cię to nie przeraża, to celuj w używki tych wzmaków, poniżej tysiąca powinieneś wyrwać (przynajmniej szybki przegląd allegro mi to podpowiedział). |
|
|
|
|
|
|
Lubie Placki ~user
|
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 8:40 Temat wpisu: |
|
|
Dzięki i może jeszcze tak przy okazji: mam problem bo gdy uderzam najcieñszą strunę E powyżej 12 progu to po chwilce d¼więk gdzieś znika. Czy to ¼le? |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 7:01 Temat wpisu: |
|
|
Tak, to ¼le Albo będą starte progi, albo krzywy gryf, albo jeszcze coś innego. Trzeba by to sprawdzić i podregulować. |
|
|
|
|
|
|
Lubie Placki ~user
|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 5:01 Temat wpisu: |
|
|
| Uch... Dzięki. Postaram się coś z tym zrobić |