Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Hekt-X, kilka nowszych rzeczy...

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Nasza Twórczość
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Hekt-X
~user

Wpisów: 24
Miasto: Kraków
WpisWysłany: Sob Mar 19, 2011 3:41    Temat wpisu: Hekt-X, kilka nowszych rzeczy...  Zacytuj zaznaczone      

Kilka nowych rzeczy.

Wszystko do obsłuchania i ściagnięcia z ReverbNation. Są też lyricsy żeby ogarnąć moją marną dykcję.

http://www.reverbnation.com/hektx

I co tam jest:

Tuszczyk - Półmrok [feat. Hekt-X]
Luźno puszczony feat z ziomkiem, trochę tam nie rapowanych elementów ode mnie, ale jest kilka nawiniętych linijek...

ElGostek - Zwij Nas Najgorszym Koszmarem [feat. Jaszczur, Mart & Hekt-X]
ElGostek - Płoną Membrany [feat. Laska & Hekt-X]
ElGostek - Pozmieniało Się [feat. Tuszczyk & Hekt-X]

Feat'y z EPki ElGostka "Ostatnia Szansa Mixtape Reedycja". W pierwszym ostatnia zwrotka, w drugim ostatnia zwrotka i refreny, bardziej ragga/reggae styl, w trzecim tylko refreny i podśpiewywanie w tle na zwrotkach ode mnie, chujowo siadło ustawianie głośności, szczególnie na refrenach.

De Blow - Dziwny Świat [feat. Evtis & Hekt-X]
Singiel z płyty De Blowa "Nic Poza Tym". Wszystkie partie śpiewane tutaj to ja. Nawinięte zwrotki De Blow i Evtis.

ElGostek - Dotknęła Go Apokalipsa [feat. Hekt-X]
Storytelling, który jest prawie finalną częścią opowiadania zawartego na całosci płyty ElGostka "Podróż 2". Beat'em zajął się MichaLaK. Jak sama nazwa wskazuje jest to apokaliptyczna wizja walki dobra ze złem.
Hekt-X - Teraz Hejtuj
Sama moja zwrotka + refren. Beat zrobił nasz człowiek TSK. Jest to jeden z bonusowych tracków z wyżej przytoczonej płyty, już nie mający związku z całościa fabuły "Podróży 2". No cóż, w przeciwieństwie do tego wyżej, nie jest to jakiś mega oryginalny patent, ot taki anty-hejterski anthem, chociaż jeśli chodzi o wykonanie z mojej strony, to akurat wyszło dość dziwne połaczenie rapu i psychodeliczno-nu metalowego klimatu...

Enjoy, hejtujcie, jarajcie się, przejdźcie obojętnie, whatever...
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Nasza Twórczość Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: