Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Grzegorz Cebula - C-Bool

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy » Muzyka elektroniczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
quba
@Naczelny

Wpisów: 468
Miasto: Olesno
Kapela: newbandz
WpisWysłany: Pon Mar 24, 2008 2:38    Temat wpisu: Grzegorz Cebula - C-Bool  Zacytuj zaznaczone      

Zastanawia mnie jakie jest nastawienie użytkownikków portalu NewBandz odnośnie takich postaci, jak C-Bool tworzących muzykę elektroniczą, przez wielu nazywaną łupanką, która jednak czasami jest w stanie zawrzeć wpadające w ucho motywy? Smile
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
FeelDii
~user

Wpisów: 8
Kapela: FeelDii
Solówki: 1
WpisWysłany: Sob Mar 29, 2008 11:40    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

C-bool dobry człowiek lecz jak dla mnie robi muzykę dość komercyjną :- )...
Niestety jego stan popularności jest mały powód - wina le belu w jakim był dotychczas. Chłopak zna się na rzeczy , dobry człowiek dj, producent.
quba
@Naczelny

Wpisów: 468
Miasto: Olesno
Kapela: newbandz
WpisWysłany: Sob Mar 29, 2008 11:47    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

każda muzyka, na której zarabia się chociaż złotówkę, jest komercyjna. Było to już w innym temacie poruszane. A swoja drogą nie znam go osobiście, ani tez bliżej, dlatego tez nie mogę się wypowiedziec dokladniej Smile Ale postaram sie nadrobić zaległości Smile
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy » Muzyka elektroniczna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: