| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Eddie_de_la_Vega ~user

Dołączył: 18 Kwi 2007 Wpisów: 12 Miasto: Chełm Kapela: DreamFaller
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 10:39 Temat wpisu: |
|
|
Gitara calkiem niezly wybor ale wzmak do 300 zl to, wedlog mnie, bedzie pierdzial a nie gral.... Jeden z wmiare tanich wzmakow jaki moge polecic bo sam przekonalem sie o jego mocy to roland Cube 15X. Fakt kosztuje moze troche ponad 4 stowki ale poprostu rozpierdala. Ma w sobie wszystko czego potrzebujesz, efekty na nim wcale nie brzmia slabo wiec mozna by zaoszczedzic na kostach narazie czy na multi....
http://guitarcenter.pl/catalog/gitara/wzmacniacze/comba-gitarowe/roland-cube-15x
moje skromne zdanie, zrobisz jak zechcesz  _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
Eddie_de_la_Vega ~user

|
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 3:35 Temat wpisu: |
|
|
Dzieks
Czekam na kolejne odpowiedzi  _________________ =Long live Rock'n'Roll'n'Eddie Hunter'n'White Stripes= |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 9:45 Temat wpisu: |
|
|
No i jak z zakupem??? Co w koncu wybraliscie ????? _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
Eddie_de_la_Vega ~user

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 6:53 Temat wpisu: |
|
|
Narazie się jeszcze zastanawiamy, jeśli chodzi o gitarę to myśleliśmy również o Washburnie WI14...ponieważ musieliśmy nieco obciąć budżet, ale nic nie jest przesądzone...
Zakup przewidywany na początek sierpnia... _________________ =Long live Rock'n'Roll'n'Eddie Hunter'n'White Stripes= |
|
|
|
|
|
|
Saddam89 ~user

|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 6:07 Temat wpisu: |
|
|
Witam Mistrzu;] bardzo fajna gitara, lecz ja w tej cenie wolałbym się rozejrzeć się za używanym G-400 to jest juz naprawdę przyzwoite wiosło a jeśli chodzi o wzmacniacz to polecam Marshalla 15w. ¯ycze wspaniałych zakupów _________________ "... przepłynąć poprzez tęczę na jej nieznany drugi brzeg" |
|
|
|
|
|
|
|